CHP SÜLEYMANPAŞA ÖRGÜTÜ DANIŞMA KURULUNDA BULUŞTU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

19 Mayıs 2024 - 09:23

CHP SÜLEYMANPAŞA ÖRGÜTÜ DANIŞMA KURULUNDA BULUŞTU

reklam
CHP SÜLEYMANPAŞA ÖRGÜTÜ DANIŞMA KURULUNDA BULUŞTU
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 11:39

203 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı düzenlediği üye bazlı danışma kurulu toplantısında partililer ile bir araya geldi.

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, il ve ilçe yöneticileri, il ve ilçe kadın kolları, il ve ilçe gençlik kolları, önceki dönem il ve ilçe başkanları, misafir belediye başkanları, misafir ilçe başkanları ve partililer katıldı.

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin’in konuşması ile başlayan toplantıda Başkan Engin şunları söyledi:

İKİ ÖNEMLİ VAADİNİ DE YERİNE GETİRDİ

“6 Ağustos 2023 Pazar günü yapılan ilçe kongresin de delegelerimizin desteği ile ilçe başkanı olarak şahsım ve yönetim kurulum ile birlikte göreve geldik. Göreve geldiğimiz andan itibaren savunduğumuz ve önemsediğimiz iki önemli konumuz vardı. O gün bu salonda da söz verdiğimiz üzere,  bunlardan biri ön seçimi getirmekti ve getirdik. Diğeri ise  ön seçim sonucunda çıkacak olan adayımızı Süleymanpaşa Belediye Başkanı yapmaktı ve yaptık.  Bunun gururunu yaşamamıza sebep olan şahsıma ve yönetimime inanan ve destekleyen örgütüme teşekkürü bir borç bilirim.

ÖN SEÇİM İÇİN ÖZGÜR ÖZEL’E TEŞEKKÜR ETTİ

Yerel seçim sürecimizin başlaması ile birlikte her biri birbirinden değerli 10 aday adayımız ile birlikte güzel demokrasi şöleni yaşadık. Bu süreçte her adayımızın yanında olmaya çalıştık. 10 yıl aradan sonra üyelerimize ön seçim sandığını getirdik ve rekor bir katılım ile Süleymanpaşa ilçe belediye başkan adayımızı belirledik. Bu sözü yerine getirebilmek benim içinde, İl Başkanım Özgür başkan içinde büyük bir onurdur. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

“AÇIK ARA FARK İLE KAZANMANIN GURURUNU YAŞADIK”

Ön seçim sonucu sandıktan çıkan sayın Volkan Nallar, Süleymanpaşa Belediye Başkanı adayımız oldu. 5 yıl önce çeşitli nedenler ile kaybettiğimiz belediyemizi tekrar CHP’ ye kazandırabilmek için adayımız ile birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Süleymanpaşa ilçemiz de gitmediğimiz köy, çalmadığımız kapı, elini sıkmadığımız yurttaşımızı bırakmadık. Yorucu ve yoğun ama inanarak şevkle yaptığımız bu çalışmalar sonunda bize zaferi getirdi ve 31 Mart akşamı hem Büyükşehir Belediyemizi hem de Süleymanpaşa Belediyemizi açık ara fark ile kazanmanın gururunu yaşadık.

Tabii ki bu başarılar tesadüf değil. Biz il ve ilçe yönetimi, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediye Başkanımız sayın Volkan Nallar ve Milletvekillerimiz ile birlikte uyum içinde çalışan güçlü bir örgütüz. Bu uyum bizim doğru kararlar almamızı iyi ve sıkı bir şekilde çalışmamızı ve sonunda da başarıya ulaşmamızı sağladı. Yakaladığımız bu uyum ve başarı için tüm örgüt arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.

“HER TÜRLÜ YAPICI ELEŞTİRİ VE ÖNERİYİ CAN KULAĞI İLE DİNLEYECEĞİZ”

Demokrasiye inanıyorsak, partimizi daha ileriye ve iyiye taşımak istiyorsak öncelikle birbirimizin sesini duymalıyız ve birbirimizi dinlemeliyiz.

Biz sizi duyuyor eleştiri ve önerilerinizi önemsiyoruz. Bugünkü danışma toplantısında da partimizi bir adımda olsa ileriye götürecek her türlü yapıcı eleştiri ve öneriyi can kulağı ile dinleyeceğiz. Çünkü bizler demokrasinin,  hakkın, hukukun ve adaletin temsilcisi bir partinin üyeleriyiz. Bizler ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki mirasımdan biri dediği Türkiye Cumhuriyet’inin kurucu partisinin üyeleriyiz.”

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam