CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BUĞDAY MİTİNGİ İÇİN TEKİRDAĞ’A GELİYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:44

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BUĞDAY MİTİNGİ İÇİN TEKİRDAĞ’A GELİYOR

reklam
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BUĞDAY MİTİNGİ İÇİN TEKİRDAĞ’A GELİYOR
Son Güncelleme :

09 Haziran 2024 - 22:15

212 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 14 Haziran Cuma günü Hayrabolu’ya gelerek buğday mitingi yapacağını açıkladı.

ÖZGÜR ÖZEL: “BUĞDAY ÜRETİCİSİNİN SESİNİ TÜRKİYE’YE DUYURMAK İÇİN HEP BİRLİKTE TEKİRDAĞ’A GİDİYORUZ”

Saat 15.00’te Hayrabolu Galatasaray Meydanı’nda gerçekleşecek miting ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Geçen yıl buğday 8 lira 25 kuruştu. Bütün girdiler yüzde 100’den fazla arttı. Mazot arttı, gübre arttı… Ama buğday fiyatı sadece yüzde 12 arttı. Maalesef böyle olunca 11 lira maliyeti olan buğday, 9 liradan satılmak zorunda kalınca üreticisi perişan oldu. Şimdi ilan ediyorum. Bu fiyat üreticiyi perişan ediyor, isyan büyük. Önümüzdeki cuma günü CHP olarak buğday üreticisinin sesini Türkiye’ye duyurmak için hep birlikte Tekirdağ’a gidiyoruz, buğday mitingi yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

NALLAR VE TAŞMERDİVENLİ KİRAZ FESTİVALİ’NE DAVET ETMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ve CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli’nin bizzat davet ettiği CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Hayrabolu mitingi sonrası 58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’ne de katılmasının beklendiği öğrenildi.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam