BELEDİYE İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLE HAYIRSEVERLER ARASINDA KÖPRÜ OLACAK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:06

BELEDİYE İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLE HAYIRSEVERLER ARASINDA KÖPRÜ OLACAK

reklam
BELEDİYE İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLE HAYIRSEVERLER ARASINDA KÖPRÜ OLACAK
Son Güncelleme :

31 Mart 2022 - 8:35

122 views
reklam -->

Yardımlaşma ve dayanışma ayı Ramazan nedeniyle Çerkezköy Belediyesi,  hayırsever ile ihtiyaç sahiplerini birbirlerini hiç görmeden buluşturmak için Komşu Paket uygulamasını yeniden hayata geçirdi.

Çerkezköy Belediyesi olarak başlattıkları Komşu Paket kampanyası ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Dayanışmaya ve yardımlaşmaya belki de en çok ihtiyacımızın olduğu bu zor günlerde komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden, temel gıda maddelerinden oluşan 200 TL değerindeki Komşu Paketi satın alarak, ihtiyaç sahibi komşularımıza destek olabilirsiniz” dedi.

GEÇEN YIL 11 BİN HANEYE DESTEK OLUNDU

Çerkezköy Belediyesi’nin Komşu Paket kampanyasını 2021 yılının ardından bu yıl da başlattığını açıklayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılı günler geçirdiğini belirtti. Geçtiğimiz yıl hayırseverlerimizin Komşu Paket kampanyasına verdiği destek ve Çerkezköy Belediyesi öz kaynakları ile kentimiz genelinde 11 bin haneye erzak yardımında bulunulduğunu belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, hedeflerinin bu yıl da ekonomik sıkıntıda olan hemşehrilerimize ulaşmak olduğunu ifade etti.

KOMŞU PAKET DAYANIŞMA KAMPANYASINA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

 “Bu süreçte işsiz kalan, ekonomik sıkıntı çeken, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlarımıza, Çerkezköylü hayırsever vatandaşlarımızın yardım elinin uzanabilmesi amacı ile Çerkezköy Belediyesi olarak komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden Komşu Paket uygulamasını başlattık” diyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hayırsever vatandaşlarımız komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini tıklayarak, ihtiyaç sahibi komşularımıza, anlaşmalı olduğumuz yerel market zincirlerinden, içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu 200 TL değerindeki Komşu Paketi satın alarak, bu yardım paketlerinin ihtiyaç sahibi komşularımızın evlerine ulaşmasını sağlayabilirler” dedi.

“VEREN EL, ALAN ELİ GÖRMEYECEK”

“Bizler de bu dönemde Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırsever hemşehrilerimizin destekleriyle komşularımızın dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya çalışıyoruz” diyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Veren elin, alan eli görmediği, komşularımızla dayanışma içinde olduğumuz bu günlerin kıymetini bilerek, sağlık, huzur ve barış içinde yaşayacağımız nice Ramazanlarda buluşmak dileğiyle tüm hayırseverlerimizi, sanayicilerimizi, esnaflarımızı Komşu Paket kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam