7 YAŞINDAKİ TEKİRDAĞLI KİCKBOKSÇU TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

1 Mayıs 2024 - 09:19

7 YAŞINDAKİ TEKİRDAĞLI KİCKBOKSÇU TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

reklam
7 YAŞINDAKİ TEKİRDAĞLI KİCKBOKSÇU TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
Son Güncelleme :

31 Ocak 2024 - 15:12

394 views
reklam -->

Tekirdağlı Kickboks Sporcusu 7 yaşındaki Mert Özcan, Türkiye Büyükler Gençler Yıldızlar ve Minikler Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Tekirdağ’ın gururu Kickboks sporcusu Mert Özcan, 22-29 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Spor Toto Türkiye Büyükler Gençler Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası’ndaki başarısıyla bronz madalyanın sahibi oldu.

Tekirdağ Fitboks59 Spor Kulübü sporcusu Mert Özcan, bu önemli başarıya ulaşmak için antrenörü Yavuz Selim Kaçır önderliğinde yoğun bir hazırlık sürecinden geçti. Müsabakalarda sergilediği performansıyla dikkat çeken Özcan, kariyerine yeni zaferler eklemek adına antrenmanlara hız kesmeden devam ediyor.

Özcan’ın elde ettiği Türkiye üçüncülüğü, hem Tekirdağ hem de Fitboks59 Spor Kulübü için gurur verici bir başarı olarak kayıtlara geçti.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam