IC VAKFI TREDAŞ SPOR KIZ TAKIMI GÖZÜNÜ BÖLGE ŞAMPİYONLUĞUNA DİKTİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

1 Mayıs 2024 - 06:45

IC VAKFI TREDAŞ SPOR KIZ TAKIMI GÖZÜNÜ BÖLGE ŞAMPİYONLUĞUNA DİKTİ

reklam
IC VAKFI TREDAŞ SPOR KIZ TAKIMI GÖZÜNÜ BÖLGE ŞAMPİYONLUĞUNA DİKTİ
Son Güncelleme :

07 Ocak 2024 - 17:15

249 views
reklam -->

Trakya’da elektriği kaliteli, sürekli ve yeterli verme sorumluluğunun yanında, sosyal sorumluluk alanında da çalışmalarını aralıksız sürdüren TREDAŞ, basketbolda spora ve sporcuya desteğini sürdürüyor.

1988 yılında çocukları ruhen, bedenen ve ahlaken en iyi şekilde yetiştirmek için kurulan TREDAŞ Spor Basketbol Kulübü, 100 aşkın lisanslı sporcusuyla 35 yıldır Trakya’yı en iyi şekilde temsil ediyor.

Bu tecrübe ve birikim ile sürdürülebilir başarılara imza atan kulüp, Basketbol Federasyonu’nun Türkiye çapındaki turnuvalarında önemli dereceler kazanıyor.

TREDAŞ Spor U16 Kız takımı, 2023-2024 Türkiye Basketbol Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan U16 Kızlar Ligi’nde Tekirdağ Şampiyonu oldular.

U16 kız takımı 20 Şubat 2024 tarihinde Edirne’de, yapılacak olan Marmara Bölge Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam