6 AY SÜREN TAKİP ZEHİR TACİRLERİNİN SONU OLDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:26

6 AY SÜREN TAKİP ZEHİR TACİRLERİNİN SONU OLDU

reklam
6 AY SÜREN TAKİP ZEHİR TACİRLERİNİN SONU OLDU
Son Güncelleme :

24 Şubat 2024 - 10:25

240 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu ticareti yaptığını tespit ettiği zehir tacirlerine 6 ay süren takip sonrası büyük bir darbe vurdu.

KİLOLARCA METAMFETAMİN VE EROİN BULUNDU

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen S.K.- H.E.- O.E.- Ç.İ. ve A.K. isimli şahıslar için yapılan aramada 14 adet şeffaf poşette 6800 gr. Metamfetamin maddesi, ve 3 adet şeffaf poşet içinde 2500 gr. eroin maddesi ele geçirildi.

KAÇAK 2 İSİM DE ELE GEÇİRİLDİ

Ç.İ. S.K. ve O.E. isimli şahısların tutuklu olmaları nedeniyle diğer hedef şüpheli H.E ve A.K isimli şahısların yakalanması amacıyla yapılan ikinci operasyonda şahısların ikametlerinde eş zamanlı baskın yapan ekipler aranana isimleri yakaladı.

Şahısların bulunduğu ikametlerde yapılan aramalarda 440 gram Eroin Maddesi, 1 adet Ruhsatsız Tabanca, 5 Adet tabanca mermisi, 1 adet hassas terazi ve 120.150 TL para ele geçirilirken yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“UYUŞTURUCU VE UYUŞTURUCU MADDE TACİRLERİNE YÖNELİK MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR”

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü yapılan operasyonu basın ile paylaşırken “Uyuşturucu ve Uyuşturucu madde tacirlerine yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.” mesajını paylaştı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam