BÜYÜK ZAFERİMİZİN 100. YILINI KUTLADIK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:11

BÜYÜK ZAFERİMİZİN 100. YILINI KUTLADIK

reklam
BÜYÜK ZAFERİMİZİN 100. YILINI KUTLADIK
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2022 - 12:35

258 views
reklam -->

Yurdumuzu işgal edip ülkemizi ele geçiren düşmanlara karşı verdiğimiz büyük mücadelenin sonunda başlattığımız Büyük Taarruz ve vatan topraklarının kurtulmasının 100. yılını düzenlenen törenler ile kutladık.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı kutlamaları Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleştirilen çelenk töreni ile başladı.

Gerçekleştirilen törene Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri Enez Kaplan, Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il ve ilçe protokolü, Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

Tekirdağ Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenklerinin anıta sunulması ile başlayan törenler Valilik makamında Tebrikat Töreni ile devam etti.

KUTLAMA PROGRAMI GURUR DOLU ANLAR YAŞATTI

Tebrikat töreninin ardından sahil orduevi önünde bayram kutlama programı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın vatandaşları selamlaması ile başlayan kutlama programında İstiklal Marşımız hep bir ağızdan okunurken günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile öğrenciler tarafından şiirler okunması ile program devam etti.

Resmi geçit töreni ile renklenen 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yılı kutlamaları gurur dolu sahnelerle sona erdi.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam