3 AYLIK TAKİPLE UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE VURDULAR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:38

3 AYLIK TAKİPLE UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE VURDULAR

reklam
3 AYLIK TAKİPLE UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE VURDULAR
Son Güncelleme :

17 Nisan 2022 - 13:07

157 views
reklam -->

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla mücadele kapsamında Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirdiği operasyonda 2. Kilo 200 gram bonzai ele geçirdi.

Çorlu ilçesi Hıdırağa Mahallesinde sokak satıcısı olarak nitelendirilen uyuşturucu tacirlerinin yakalanması ve suç konularının delillendirilmesine yönelik yaklaşık 3 ay süren takip ve çalışmalar sonucunda yapılan operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Operasyon sonrası yapılan aramalarda çok miktarda satışa hazır fişeklenmiş halde Bonzai maddesi, paketler içerisinde toplam 2 kilo 200 gram Bonzai Uyusturucu maddesi 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Yakalanan 9 şüpheli (E.M. E.M. G.M. G.M. M.Ç. N.M. R.D. İ.Ç. M.Ç. Ssç E.Ç.) emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara çıkarılırken 9 şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam