2023 YILINDA 1.3 MİLYON KİŞİ TREPAŞ’A BAŞVURDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 12:05

2023 YILINDA 1.3 MİLYON KİŞİ TREPAŞ’A BAŞVURDU

reklam
2023 YILINDA 1.3 MİLYON KİŞİ TREPAŞ’A BAŞVURDU
Son Güncelleme :

20 Ocak 2024 - 20:58

298 views
reklam -->

Trakya Bölgesi’nde görevli tedarik şirketi olarak yaklaşık 1.3 milyona yakın müşteriye hizmet sunan Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ), 2023 yılında Müşteri Hizmetleri Merkezleri,E-Devlet, Online Abonelik/Fesih, Müşteri Portalı, Çağrı Merkezi aracılığıyla 1 milyonu aşkın müşteri başvurusunu karşıladı.

Trakya Bölgesinde görevli tedarik şirketi olarak hizmet veren Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş.(TREPAŞ), 2023 yılında E-Devlet, Online Abonelik/Fesih, Müşteri Portalı, Çağrı Merkezi ve 23 Müşteri Hizmetleri Merkezi aracılığı ile abonelik, fesih, fatura ödeme, talep ve önerilerini de kapsayan 1 milyonu aşkın başvuruyu, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet yaklaşımı ve yüksek memnuniyet oranları ile sonuçlandırdı.

%97 MEMNUNİYET ORANI

Konuyla ilgili TREPAŞ’tan yapılan açıklamada; “TREPAŞ %97 olan müşteri memnuniyet oranı ile memnuniyet oranlarını düzenli olarak ölçümlemekte olup bu doğrultuda, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak için sürekli inovasyonu amaçlamaktadır.” denildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam