YILMAZ KLİNİK HİZMETE BAŞLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 06:33

YILMAZ KLİNİK HİZMETE BAŞLADI

reklam
YILMAZ KLİNİK HİZMETE BAŞLADI
Son Güncelleme :

10 Eylül 2023 - 14:15

1.281 views
reklam -->

Tekirdağ’da önemli bir eksiği alanlarının önde gelen isimleri ile dolduracak Yılmaz Klinik düzenlenen açılış töreni ile hizmete başladı.

ONLARCA HASTALIĞA ŞİFA OLACAK

Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Murat Yılmaz ve Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Hatice Çelik Yılmaz’ın birlikte açtığı Yılmaz Klinik’te Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Murat Yılmaz; Hashimoto hastalığı, İnsülün direnci, Şeker hastalığı, Polikistik over sendromu, Tiroid bezi hastalıkları, endokrinoloji, diyabet ve obezite başta olmak üzere onlarca hastalığa şifa olmayı hedeflerken Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Hatice Çelik Yılmaz ise ultrasonografi incelemesiyle ( tiroid, baş-boyun, tüm batın, periferik damar hastalıkları ’varis, damar tıkanıklığı’) fark yaratan bir hizmeti daha Tekirdağlılar ile buluşturacak.

PAZAR GÜNÜ HARİÇ TÜM HAFTA HİZMETİNİZDE

Cumhuriyet Mah. Gürkan Sokak 1/8 Aladağ İş Merkezi Kat:4 Süleymanpaşa/Tekirdağ adresinde yer alan 0542 573 89 40 numaralı telefondan randevu alınabilecek olan Yılmaz Klinik pazar günü hariç her gün 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber sitesi olarak aynı zamanda köşe yazıları ile bizlere destek olan Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Murat Yılmaz’ı ve Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Hatice Çelik Yılmaz’ı tebrik eder, Yılmaz Klinik’e başarılar dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam