YEREL GAZETELER VATANDAŞLA BULUŞACAK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 02:42

YEREL GAZETELER VATANDAŞLA BULUŞACAK

reklam
YEREL GAZETELER VATANDAŞLA BULUŞACAK
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2022 - 18:49

166 views
reklam -->

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği üyeleri, Volkan Nallar’ın desteğiyle Ali Baba Köftecisi & Terbiyeli Çorba’da kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

BİK MÜDÜRÜ BİRCAN DA KATILDI

Toplantıya Basın Mensuplarının yanı sıra Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mehmet Akif Bircan da katılım sağladı. Basın mensupları ile bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren BİK Müdürü Bircan, Basın İlan Kurumu’nun Basın Mensuplarına yönelik çalışmalarından bahsetti.

ÜYE SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Kahvaltı öncesi derneğin kuruluş amacı ile sözlerine başlayan Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yalçın; gazetecilerin haklarını savunmak, sosyal alanda etkinlikler gerçekleştirmek ve gazeteci büyüklerin isimlerini yaşatmak amacıyla kurulan dernekte üye sayısı günden güne artmaya devam ettiğinin altını çizdi.

YALÇIN: “KAMUOYUNU AYDINLATMA GÖREVİNİ YERİNE GETİREN TÜM GAZETELERİMİZİ VATANDAŞLARIMIZA TANITACAĞIZ”

Yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Yalçın; “Biliyorsunuz ki Kiraz Festivali yaklaşıyor, biz de Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği olarak yerel basınımızı vatandaşlara tanıtmak, aradaki bağı kuvvetlendirmek amacıyla stant kuralım istedik. Yeri henüz belli olmasa da 56. Kiraz Festivali’nde 9-12 Haziran 2022 tarihleri arasında Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneğimizin standını kurarak Süleymanpaşa ilçemizde kamuoyunu aydınlatma görevini yerine getiren tüm gazetelerimizi vatandaşlarımıza tanıtacağız.” dedi.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam