YAZARIMIZ GÜLŞEN ERDAĞLI RAMADA OTEL SATIŞ VE PAZARLAMA MÜDÜRÜ OLDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

21 Mayıs 2024 - 20:08

YAZARIMIZ GÜLŞEN ERDAĞLI RAMADA OTEL SATIŞ VE PAZARLAMA MÜDÜRÜ OLDU

reklam
YAZARIMIZ GÜLŞEN ERDAĞLI RAMADA OTEL SATIŞ VE PAZARLAMA MÜDÜRÜ OLDU
Son Güncelleme :

29 Aralık 2023 - 15:08

579 views
reklam -->

Güven Tekirdağ Gazetemiz ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Haber Sitemiz Köşe Yazarı, deneyimli bankacı, şair Gülşen Erdağlı, Tekirdağ’ın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Ramada By Wyndham Tekirdağ Satış ve Pazarlama Müdürü oldu.

Dumlupınar Üniversitesi’nde eğitimini tamamlayıp 1999 yılında başladığı bankacılık kariyerinde önemli görevlerin üstesinden gelmeyi başaran ve birkaç ay önce bankacılık kariyerini noktalayan Gülşen Erdağlı,  27 Aralık 2023 itibari ile yeni görevine başladı.

“ONUR VE GURURUNU YAŞIYORUM”

Ramada By Wyndham Tekirdağ Satış ve Pazarlama Müdürü olarak göreve başlamanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Gülşen Erdağlı; “Yeni yıla yeni sürprizlerle merhaba dostlar. Çok heyecanlıyım. Trakya’mızın ve Tekirdağ’ımızın İlk ve tek Beş yıldızlı uluslararası oteli Ramada By Wyndham Tekirdağ’da Satış ve Pazarlama Müdürü olarak farklı bir sektörde İşe başlamanın onur ve gururunu yaşıyorum.” açıklamasında bulundu.

“KAÇ ŞİİR DAHA YAZARIM TEKİRDAĞ MAVİ GÖZLÜ ŞEHRİME…”

Takipçilerine de seslenen Gülşen Erdağlı; “Tekirdağ’lılar ve Tekirdağ ‘da yaşayanlar. Tekirdağ sevdalıları güzel dostlar. Tekirdağ’ın en güzel manzarası Ramada’dan sevgiler. Kaç şiir daha yazarım Tekirdağ mavi gözlü şehrime… Ramada diye şiir yazmaya başladım bile. Heyecanımı ve sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. Teşekkürler Ramada, teşekkürler herkese.” İfadelerini kullandı.

RAMADA BY WYNDHAM TEKİRDAĞ HAKKINDA

ERD Hotels bünyesinde Ramada By Wyndham Budapest City Center ve Tekirdağ Yat Hotel’in yanı sıra Ramada By Wyndham Tekirdağ olarak hizmet veren Sürdürülebilir Turizm ve Yeşil Yıldız Sertifikasına sahip Ramada By Wyndham Tekirdağ şehrin merkezinde, panaromik Tekirdağ şehir ve deniz manzarasına sahip, beş yıldızlı lüks bir oteldir. Plajlara, şehir merkezine, bağlara ve turistik alanlara dakikalar içerisinde ulaşabilirsiniz.

Otel, farklı tarz ve manzaralarla dizayn edilmiş129 oda, bölgenin şarapları lezzetlerine sahip Panora Wine and Grill restoranı, etkinlik odaları ve balo salonu da dahil olmak üzere 10 ila 1200 kişi kapasiteli çeşitli toplantı alanlarını sizlere sunmaktadır.

Etkinlik planlamacılarından oluşan bir ekip, Ramada By Wyndham Tekirdağ’da mükemmel bir düğün, özel davetlerinizi düzenlemenize yardımcı olmak için hazırdır Beafit Wellnes ve Spa Merkezi, lüks uygulamaları, profesyonel bakım ve terapi seçenekleri misafirlerine rahatlatıcı bir tecrübe yaşatmayı vadediyor. Merkezimiz, fitness, kapalı havuz, açık havuz, aquapark, jakuzi, 2 adet hamam, sauna, masaj odaları, solaryum, rollshape , body shape ve kişisel bakımlar ile dinlenme odalarından oluşmaktadır.

Konaklamanız süresince araba, motorsiklet, bisiklet için güvenli park alanları bulunur. Engelli parkı ve açık havuza asansörle ulaşabilirsiniz. Otel bünyesinde altı adet elektrikli hızlı şarj istasyonu, ücretsiz bisiklet hizmeti sunulur.”

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Haber Sitesi olarak Ramada By Wyndham Tekirdağ Satış ve Pazarlama Müdürü olan değerli yazarımız Gülşen Erdağlı’ya yeni görevinde başarılar dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ayşe Özkılıç 19 Mayıs 2024 / 14:05 Yanıtla

Harikasınız tebrikler Gülşen hanımcım✨️🥰 Bir kadının Özverili ve hayata pozitif bakış açısıyla birlik bilinci aşkıyla dolup taşan yüreğinize sağlık 👏🤍

reklam-->
reklam