VOLKAN NALLAR SÜLEYMANPAŞA İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:29

VOLKAN NALLAR SÜLEYMANPAŞA İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

reklam
VOLKAN NALLAR SÜLEYMANPAŞA İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Son Güncelleme :

18 Kasım 2023 - 12:35

455 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Volkan Nallar; “Süleymanpaşa için kaybettiğimiz 5 seneyi geri kazanacağız ve daha çok çalışacağız.” diyerek aday adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Eski Başkanı Volkan Nallar, düzenlediği toplantıyla CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ilan etti.

SALON HINCA HINÇ DOLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Binasında gerçekleşen adaylık açıklamasında salon hınca hınç dolarken, CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin, CHP’li ilçe belediye başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, geçmiş dönem meclis üyeleri, partililer ve Volkan Nallar’ı destekleyen vatandaşlar katıldı.

Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Volkan Nallar, adaylık açıklaması öncesi partiye gelen herkesi kapıda karşılarken alkışlar eşliğinde kürsüye çıkıp yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“TÜM KESİMLERE EŞİT HİZMET GÖTÜREBİLECEĞİMİZE İNANDIĞIMIZ İÇİN ADAY OLDUK”

Havasını soluduğum, suyunu içtiğim ve evlatlarımın doğduğu en büyük sevdam, Süleymanpaşa’ya hizmet etmek için aday olduk.Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhuriyet Halk Partisinin En Genç İl Başkanlığını yaptık. Görevimizi başarılı şekilde tamamlayarak yine genç bir arkadaşımıza İl Başkanlığımızı devir ettik.Bu şehri genciyle, kadınıyla, yaşlısıyla, engellisiyle ve çocuklarımız dahil olmak üzere tüm paydaşlarımız ile, ortak akılla yönetmek ve tüm kesimlere eşit hizmet götürebileceğimize inandığımız için aday olduk..Ben Volkan Nallar olarak bu yolculuğa çıkmıyorum.Birlikten kuvvet doğar sözünü her daim kendine şiar edinmiş biri olarak BİZ diyerek, yani tüm Süleymanpaşalı yurttaşlarımız ile birlikte çıkıyoruz.

“SÜLEYMANPAŞAMIN KAYBETTİĞİ 5 YILI TEKRAR GERİ KAZANACAĞIZ”

İl Başkanlığım sürecinde gerek deprem anından hemen sonra, gerek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde çalışmalarımızla hem Süleymanpaşalı hem de Tekirdağlı yurttaşlarımızın övgüsünü kazandığımıza inanıyorum. Bu süreçte söz verdiğimiz gibi sıkmadık el, çalmadığımız kapı kalmadı. Geçmiş zamanlarda Tekirdağsporumuzun hem yöneticilik hem de Başkanlık yaptığım dönemlerde Tekirdağsporumuzun başarısı herkesin takdirini kazanmıştır. Esnaflığım sürecinde ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığımda hiçbir yurttaşımızı aç ve açıkta bırakmadık. Elimiz yettiğince gücümüz elverdiğince her yurttaşımıza dokunduk ve dokunmaya devam edeceğiz.Çıktığımız yolun zor olduğunu biliyoruz ama sevdam olan Süleymanpaşamın kaybettiği 5 yılı tekrar geri kazanacağız.

“SON SÖZÜM CUMHURİYET HALK PARTİSİ AİLEME”

251 bin 558 yurttaşımızın istek ve beklentilerini çok iyi biliyoruz.Süleymanpaşa Belediye Başkanı olduğumuzda Meclis Üyelerimiz, Başkan Yardımcılarımız ve Ben, Süleymanpaşa’da önemli konularda Yurttaşlarımız ile birlikte karar vereceğiz.Belediyemizde Başkanlık kapıları olmayacak! Çünkü biz makamlarda değil Süleymanpaşamızı kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımız ve en önemlisi çocuklarımız ile birlikte alanlarda yöneteceğiz. Size söz veriyoruz.

Son Sözüm Cumhuriyet Halk Partisi Aileme… Tekrar söylemek isterim Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhuriyet Halk Partisinin En Genç İl Başkanı Olarak Beni Seçen Yoldaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Şimdi daha zor ve anlamlı bir yola adım atıyoruz. Nazım Hikmet’in de dediği gibi ‘Bir Ağaç Gibi Tek ve Hür ve Bir Orman Gibi Kardeşçe Yaşamak’ için Cumhuriyet Halk Partisi Ailemin daha çok çalışacağına ve daha çok mücadele edeceğine inancım sonsuzdur.

“YAPTIK YİNE YAPACAĞIZ”

Ben değil BİZ diyerek yola çıkıyoruz.Haydi Cumhuriyet Halk Partisi Ailem, yaptık yine yapacağız. En Büyük Sevdam Süleymanpaşam! Vira Bismillah…Yaşasın Cumhuriyet!Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi! Yaşasın Mustafa Kemal ATATÜRK!”

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam