VOLKAN NALLAR: “SİYASET YAPMADAN ORUCUMUZU AÇIP VATANDAŞLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELİYORUZ” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 10:04

VOLKAN NALLAR: “SİYASET YAPMADAN ORUCUMUZU AÇIP VATANDAŞLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELİYORUZ”

reklam
VOLKAN NALLAR: “SİYASET YAPMADAN ORUCUMUZU AÇIP VATANDAŞLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELİYORUZ”
Son Güncelleme :

16 Mart 2024 - 20:03

181 views
reklam -->

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar, Süleymanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği mahalle iftarına katılırken iftar programları hakkında açıklamalarda bulundu.

 “Ramazan ayı dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik demektir” diyerek sözlerine başlayan Volkan Nallar; “Bizde bu mübarek günlerde Milletvekillerimiz, Belediye Meclis adaylarımız, İl ve İlçe Yöneticilerimizle birlikte ; vatandaşlarımızın vergileri veya hayırseverlerimizin yardımları ile kurulan bu sofralara katılıyoruz. Siyaset yapmadan orucumuzu açıp vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Bize ve tüm siyasilere yakışır şekilde centilmenlik ve dostluk atmosferinde ramazan ayını hep birlikte yaşayalım vatandaşlarımızla birlikte  olalım düşüncesindeyiz. “ dedi.

“2014- 2019 DÖNEMİNDE BU İFTARLARI MAHALLE İFTARLARINA ÇEVİRDİK”

Mahalle iftarları geleneğinin Süleymanpaşa Belediyesi’nin kuruluşundan önce , 2009-2014 döneminde CHP’li Belediye  başkanlığı tarafından önce Çadır İftarları olarak başlatıldığına sonra da yine CHP döneminde mahalle iftarı haline döndüğüne dikkat çeken Nallar; “2014- 2019 döneminde bu iftarları Mahalle İftarlarına çevirdik. Daha sonraki belediye yönetimi de devam ettirdi. Şehrimize taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun.” diye konuştu.

“BİZLERE BU SOFRALARI KURMAK NASİP OLURSA YİNE AYNI ŞEKİLDE TÜM SİYASİLERİ DAVET EDECEĞİZ”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilmesi halinde mahalle iftarlarina devam edeceklerini belirten Nallar: “Her vatandaş gibi ben de bu iftarlara katılıyorum. Hemşehrilerimizle siyaseti karıştırmadan beraberce iftarımızı yapıyoruz . Ramazan ayının kentimize, ülkemize , vatandaşımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum . Bizlere bu sofraları kurmak nasip olursa yine aynı şekilde tüm siyasileri davet edeceğiz. Mübarek Ramazan ayına yakışan dostluk ve kardeşliği şehrimizde yaşatacağız. “ ifadelerini kullandı.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN ADİL BİR YÖNETİM GÖSTERECEK

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar açıklamalarını seçildiğinde kimseyi ötekileştirmeden, her kesimden insanı kucaklayan bir anlayışla adil bir yönetim gerçekleştireceğini belirterek noktaladı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam