TEKİRDAĞSPOR VE SPOR CAMİASINDAN VOLKAN NALLAR’A TAM DESTEK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

1 Mayıs 2024 - 04:07

TEKİRDAĞSPOR VE SPOR CAMİASINDAN VOLKAN NALLAR’A TAM DESTEK

reklam
TEKİRDAĞSPOR VE SPOR CAMİASINDAN VOLKAN NALLAR’A TAM DESTEK
Son Güncelleme :

09 Mart 2024 - 20:22

364 views
reklam -->

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar Tekirdağspor ve amatör spor kulüpleri camiası ile kahvaltı programında buluştu.

Katılımın yoğun olduğu toplantıya Tekirdağspor’un önceki dönem başkanları Mustafa Aydoğdu, Öner Özen, Mülahim Kuru, Lütfü Dökmen , Salih Canikli, Turgay Kartalkıran , Osman Kurt, Zeki Sezer , mevcut başkan Ekrem Daştan; takım kaptanları, önceki dönem efsane  futbolcuları ,teknik direktörleri ,yönetim kurulu üyelerinin ve amatör spor kulüpleri temsilcileri ilgi gösterdi.

UTKU: “EL BİRLİĞİ İLE HAK ETTİĞİ YERLERE GEÇMİŞTE YAPTIĞIMIZ GİBİ YİNE ÇIKARTACAĞIZ”

Geçmiş dönem Tekirdağspor As başkanlarından  ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı Emin Benan Utku yaptığı açılış konuşmasında “Tekirdağspor kentimizin en önemli markası, kentimizin bu değerinin bugünkü durumundan memnun değiliz.  El birliği ile hak ettiği yerlere geçmişte yaptığımız gibi yine çıkartacağız. ” dedi.

NALLAR: “SPORA SİYASET KARIŞTIRMADAN ELBİRLİĞİYLE TEKİRDAĞSPOR’A SAHİP ÇIKTIK”

Emin Benan Utku’nun ardından kürsüye gelen CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar’ın “Tekirdağspor benim en büyük sevdam. Futbol oynadım, yöneticilik ve başkanlık yaptım. Bizim  dönemde  3. Lige kadar yükseldik. O dönemde spora siyaset karıştırmadan elbirliğiyle Tekirdağspor’a sahip çıktık. Daha sonra spora siyaset karıştı ve takımımız maalesef 2 lig geriye düştü. Nasip olup Belediye Başkanı olduğumda aynı ruhla takımıma elimden geldiğince destek olacağım. Buradan hepinize söz veriyorum “ sözleri bütün salondan büyük alkış aldı.

BÜYÜKŞEHİR İLE BİRLİKTE SPOR VADİSİ YAPACAK

Belediye başkanı seçilmesi durumunda yapacaklarını anlatarak sözlerine devam eden Volkan Nallar; “Büyükşehir belediyemizle iş birliği içerisinde başta Tekirdağspor olmak üzere tüm amatör kulüplerinde kullanacağı spor vadisini şehrimize kazandırmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Tekirdağspor ve amatör spor camiasını arkasına alarak belediye başkanlığı yolunda emin adımlarla ilerleyen Volkan Nallar’ın seçime damgasını vurması bekleniyor.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam