VOLKAN NALLAR ÇİFTLİKÖNÜ MAHALLESİ’NDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Nisan 2024 - 09:01

VOLKAN NALLAR ÇİFTLİKÖNÜ MAHALLESİ’NDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

reklam
VOLKAN NALLAR ÇİFTLİKÖNÜ MAHALLESİ’NDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
Son Güncelleme :

26 Mart 2024 - 20:30

131 views
reklam -->

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar seçim yaklaştıkça vitesi arttırıyor.

Çınarlı Mahallesi’nde büyük bir yürüyüş gerçekleştiren CHP örgütü, Çiftlikönü Mahallesi’nde de gövde gösterisi yaptı.

CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar’ın da katıldığı mahalle toplantısı, SGK önünden başladı. Yürüyüşe partililerle beraber Çiftlikönü sakinleri de katıldılar. Yürüyüşün  yağan yağmura rağmen coşku ile Şadırvan meydanına kadar sürdüğü, balkon ve camlardan Volkan Nallar lehine tezahürat yapıldığı gözlendi.

İLK SÖZÜ “BU MAHALLEDE BÜYÜDÜM” OLDU

Meydanda kurulan sahneden CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin, Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar halka hitap ettiler. Kalabalığın coşkulu tezahüratları ile söz alan Volkan Nallar’ın ilk sözü “Bu mahallede, babaannemin evinde büyüdüm.” demek olurken Nallar sahneye meclis üyesi adaylarını da davet etti.

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar’ın yaptığı konuşmada satır başları şu şekilde oluştu:

“CÜNEYT YÜKSEL SÖZ VERDİĞİ HALDE İNŞAATA BAŞLAMADI“

Mahallemizin kalkınması için Belediye Hizmet Binamızın Eski Otogarın yerinde yapılması lazım. Ödüllü bir projemiz var ama Cüneyt Yüksel söz verdiği halde inşaata başlamadı. Bu bize nasip olacak İnşallah.

“BEŞ YILDIR İKTİDARDASINIZ NİYE YAPMADINIZ?”

Mahalle Kreşlerinin ilkini Altınova da biz açtık, diğer mahallelerimizde de açacağız. Şimdi söz  veriyorlar, beş yıldır iktidardasınız niye yapmadınız? Onların sayısını da artıracağız.

“İLK İŞLERİMİZDEN BİRİ ACİL DURUMLAR İÇİN HAZIR OLACAK KONTEYNIR KENTİ KURMAK OLACAK”

Şehrimiz deprem bölgesi . İlk işlerimizden biri acil durumlar için hazır olacak konteynır kenti kurmak olacak. Bu konteynır kent afet haricinde de gençlik kampı, mor melekler kadın kampusu ce evsizlere bakım merkezi olarak hizmet verecek. Kentsel Dönüşümü hamlesini, Bakanlık ve Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde başlatacağız.

KENT LOKANTALARI İLE UYGUN FİYATLI YEMEK İMKANI SAĞLANACAK

Emeklimizi, asgari ücretlimizi evden çıkamaz hale getirdiler. Biz Sosyal Belediyecilik yapacağız. Sosyal kart ve Kent Lokantaları açacağız. Vatandaşa hizmet edeceğiz.

“ÜÇ KURUŞA DÜZMECE BİR İHALE İLE YANDAŞLARINA VERDİLER”

 Alkaya Sahil yolunu Yat limanına bağlayacağız. Üzerinde kafeler , yüzme alanları olacak. Beş yıl önce yaptığımız Gündal plajını kapattılar sonra üç kuruşa düzmece bir ihale ile yandaşlarına verdiler. Geri alacağız. Halkımız ucuza kaliteli hizmet alacak.

“AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZE VE TEKİRDAĞSPOR’A SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Amatör spor kulüplerimize ve Tekirdağspor’a sahip çıkacağız. Bize bir spor salonu kazandıramayanlara, Tekirdağspor’u Süper Amatör lige düşürenlere inat, spora destek vereceğiz. Gençlerimiz spor yapacak, kötü alışkanlıkların tuzağına düşmeyecekler

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam