VOLKAN NALLAR: “BİZE OYU HALK VERİR HESABINI DA HALK SORAR” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

8 Mayıs 2024 - 12:21

VOLKAN NALLAR: “BİZE OYU HALK VERİR HESABINI DA HALK SORAR”

reklam
VOLKAN NALLAR: “BİZE OYU HALK VERİR HESABINI DA HALK SORAR”
Son Güncelleme :

25 Mart 2024 - 13:48

180 views
reklam -->

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar, Çınarlı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği buluşmada vatandaşlara hitap ederken istifa eden eski Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e yüklendi. Cüneyt Yüksel’in yapamadığı vaatleri dövizlerle vatandaşlara gösteren Nallar; “İş yapmak için başkalarının icazetine ihtiyaç duyanlar, değil hizmet etmek bir konser yüzünden koltuklarından oldular. Bize oyu halk verir, hesabını da halk sorar, bana hesabı siz soracaksınız!” dedi.

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Tekirdağ İl Başkanı Özgür Taşmerdivenli, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin, CHP Süleymanpaşa Meclis üyeleri ve adayları, CHP İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, CHP Gençlik Kolları ve partililer ile birlikte Köprübaşı’nda toplanıp Çınarlı Mahallesi’ne doğru yürüyüş gerçekleştirdi.

Ellerinde Türk Bayrakları ile Çınarlı Mahallesi sakinlerinin de katılımıyla gerçekleşen yürüyüşte halkı selamlayan Volkan Nallar’a vatandaşlar balkonlara ve kahve önlerine çıkarak destek verdi.

“BİZ SİZLERE HER BEŞ YILDA BİR ÖNÜNÜZE KONAN HAYALİ PROJELERLE GELMEDİK”

Mahalle meydanında toplanan coşkulu kalabalığa yönelik bir konuşma gerçekleştiren CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar; “İlçe Başkanım kırk yıllık bir Çınarlı esnafı. Bizler bu sokaklarda büyüdük. Biz sizlere her beş yılda bir önünüze konan hayali projelerle gelmedik.“ derken önceki dönem istifa eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e yüklendi.

CÜNEYT YÜKSEL’İN GERÇEKLEŞTİREMEDİĞİ PROJELERİ GÖSTERDİ

Şu an Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Cüneyt Yüksel ile ilgili konuşan Volkan Nallar, Yüksel’in seçim kitapçığındaki vaatlerini teker teker kaldırdığı dövizlerle halka göstererek vaatlerin hiçbirinin gerçekleşmediğini, beş yıl önce söz verilen projelerin adlarının değiştirilerek bugün tekrar halka sunulduğunu söyledi.

“HANİ DEVLET VE YEREL YÖNETİM BERABER OLUNCA HİZMET GELİRDİ?“

Volkan Nallar; “Beş yıl boyunca ilçemizden bir Meclis başkanı, üç milletvekili çıkardılar. Bugün her hafta bir bakan getirip gezdiriyorlar. Elinizi tutan mı vardı? Neden beş yıl boyunca yapmadınız? Hani devlet ve yerel yönetim beraber olunca hizmet gelirdi?  Ne geldi? Ne gördük?  Bir sevilen sanatçı yüzünden istifa ettirildi. Onlar yapamadı ama biz yaparız!“ ifadelerini kullandı.

“ÇINARLI MAHALLEMİZİN SORUNLARINI ÇINARLI HALKIMIZLA BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ “

Volkan Nallar konuşmasına çalışmaları ile ilgili sözleriyle devam ederken Sosyal Belediyeciliğin vazgeçilmez olduğunu vurguladı. Nallar; “Çınarlı’ya, çalışan kadınlarımız için mahalle kreşleri açacağız. Yaşlılarımızın makul fiyatlarla torunlarını getirebilecekleri oyun parkları yapacağız. İşsiz, asgari ücretli, zorlukla geçinen vatandaşlarımızın yararlanacağı Kent Lokantaları açacağız. Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla çiftçiye, dar gelirliye, gençlere destek vereceğiz. Kapalı pazar yerini mutlaka tesis edeceğiz. Olanları kapalı hale getireceğiz. Yollarımızın durumu meydanda. Yolları düzelteceğiz. Kapım vatandaşa açık olacak; bunu göreceksiniz. Çınarlı esnafını rahatlatacak projelerimiz olacak. Çınarlı mahallemizin sorunlarını Çınarlı halkımızla birlikte çözeceğiz. “ dedi.

“DEĞİL HİZMET ETMEK BİR KONSER YÜZÜNDEN KOLTUKLARINDAN OLDULAR”

Konuşmasında önce partililerinin oylarıyla seçilerek aday olduğunu, halkın oylarıyla da Belediye Başkanı olmak için yola çıktığını söyleyen Volkan Nallar; “Biz bir tek halka hesap veririz. İş yapmak için başkalarının icazetine ihtiyaç duyanlar, değil hizmet etmek bir konser yüzünden koltuklarından oldular. Bize oyu halk verir, hesabını da halk sorar, bana hesabı siz soracaksınız.” sözleri büyük alkış aldı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam