VE KRAL TEKİRDAĞSPOR’A GERİ DÖNDÜ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:47

VE KRAL TEKİRDAĞSPOR’A GERİ DÖNDÜ

reklam
VE KRAL TEKİRDAĞSPOR’A GERİ DÖNDÜ
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2022 - 19:07

362 views
reklam -->

Geçtiğimiz yıl 3.Lig’e çıkmayı kıl payı kaçıran Tekirdağspor, yeni yönetimi ile birlikte yeni sezon transfer dönemini erken açarken Tekirdağlıların yakından tanıdığı ve çok sevdiği “Kral” lakaplı Birol Öztürk de takıma döndü.

TEKİRDAĞSPOR’UN BAŞARISI İÇİN TER DÖKMEYE HAZIR

Tekirdağspor’a döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade eden deneyimli golcü Birol Öztürk, imza töreninde yaptığı açıklamada Tekirdağspor’u yeniden başarıdan başarıya koşturmak için tüm terini akıtmaya hazır olduğunu ifade etti.

TEK HEDEF 3. LİG

14 kişilik transfer raporunu açıklayan Tekirdağspor Yönetimi, iskelet kadroyu oluşturduklarını ifade ederken bu yıl net hedefi 3. Lig’e yükselmek olarak belirledi.

İŞTE GELEN OYUNCULAR

Geçtiğimiz yıldan Miraç Baha Akşit ve Hüseyin Onan ile yoluna devam etme kararı alan Teknik Direktör Bülent Daşdan, Çorlu Kültürspor’dan Ömer Çubukcu, Bozcaadaspor’dan Sabrican Gülle ve Hüseyin Akça, Burhaniye Belediyespor’dan Hakan Pehlivan, Silifke Belediyespor’dan Oktay Özer, Sarayspor’dan Aygün Tilki, Osmaniye İstiklalspor’dan Alperen Kaplan, Çorlu 1947 Spor Kulübü’nden Mahmut Uçaş, Bitlis Güzelderespor’dan Salih Bölükbaşı, Tekirdağ 100. Yılspor’dan Fatih Müjde ve Berkay Cengiz, Tekirdağ Gençlik Gücü’nden Selman Albayrak, Horasan Belediyespor’dan Muhammed Erberk Aşar ve Sebat Gençlikspor’dan birol Öztürk’ü kadrosuna kattı.

Sezon başlayana kadar transferlerin devam edeceği açıklanırken iddialı bir kadro kurmak adına bundan sonra yapılacak transferlerin nokta atışı olacağı öğrenildi.

Özlem Gürakar/ TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam