VAHAP AKAY: “MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:18

VAHAP AKAY: “MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

reklam
VAHAP AKAY: “MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”
Son Güncelleme :

12 Aralık 2021 - 18:26

147 views
reklam -->

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede faaliyet gösteren esnaf ile bir araya gelirken “Taksi esnafımız ile birlikte mücadelemiz devam edecek” dedi.

Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay son yapılan UKOME Genel Kurulu’nda alınan kararlar hakkında taksi esnafını bilgilendirdi.

TAKSİ ESNAFININ HAKLARINI KORUMAK İÇİN MÜCADELEYE DEVAM KARARI

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve yönetimi ile çok sayıda taksi esnafının katıldığı toplantıda Çerkezköy’de faaliyet gösteren taksi esnafının haklarını korumak için çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Taksi esnafımız ile birlikte mücadelemiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Taksi esnafının taleplerinin de dinlendiği toplantıda Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, taksi esnafına verdiği desteklerden dolayı Başkan Akay’a teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam