UYUŞTURUCU SATARKEN YAKALANMAMAK İÇİN EŞİNİ KULLANMIŞ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:56

UYUŞTURUCU SATARKEN YAKALANMAMAK İÇİN EŞİNİ KULLANMIŞ

reklam
UYUŞTURUCU SATARKEN YAKALANMAMAK İÇİN EŞİNİ KULLANMIŞ
Son Güncelleme :

28 Kasım 2023 - 8:49

328 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ve uyarıcı madde faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yaptığı çalışmada şüphe üzerine durdurdukları çifti ararken çiftin üzerinde çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

Ayaspaşa Mahallesi 100. Yıl Atatürk Caddesi üzerinde devriye görevi esnasında şüphe üzerine durdurulan O.Ç ve eşi D.Ç ‘nin yapılan kaba üst aramalarında 500 adet SYMRA ibareli Uyuşturucu ve Uyarıcı madde olduğu değerlendirilen sentetik ecza hapı , 0.56 gr. Metamfetamin, 2.22 gr. Bonzai ve 0.31 gr. Skunk uyuşturucu maddesi yakalandı.

O.Ç.’nin uyuşturucu satarken yakalanmamak için eşini kullandığı öğrenilirken şahıslar hakkında adli işlemlere başlanıldı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam