TURUNCU AYAKKABI'DA FİYATLAR 2023’TE KALDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:21

TURUNCU AYAKKABI’DA FİYATLAR 2023’TE KALDI

reklam
TURUNCU AYAKKABI’DA FİYATLAR 2023’TE KALDI
Son Güncelleme :

26 Şubat 2024 - 17:56

334 views
reklam -->

Tekirdağ’da 9 yıl önce dürüst ticaret ilkesi ile yola çıkan ve Tekirdağlıların severek alışveriş yaptığı Turuncu Ayakkabı, yeni yılla birlikte A’dan Z’ye gelen zam furyasına karşı durarak ürünlerine zam yapmadı.

Müşteri memnuniyetini her şeyden önde tutan Turuncu Ayakkabı,  yaklaşık 40 yıllık deneyimi ve 3 şubesi ile Tekirdağlılara hizmet verirken firma sahipleri Haşim ve Hakkı kardeşler, enflasyona rağmen kaliteli ve uygun fiyata ayakkabı satmalarının gururunu yaşıyor.

HAKKI ALGAN: “ONLARCA MARKA, YÜZLERCE ÇEŞİT BİRBİRİNDEN ŞIK VE RAHAT BİNLERCE ÜRÜN İLE HİZMET VERİYORUZ”

Ürün çeşitliliği hakkında açıklamalarda bulunan Hakkı Algan; “Ürünlerimizde dikkat ettiğimiz husus; uygun fiyat, çeşit ve kalite. Bir bebeğin ayağına giydireceğiniz ilk ayakkabısından yaz, bahar ayları, kışa kadar, en özel gününüzde giyeceğiniz ayakkabıdan evinizin içinde ayaklarınızı sıcak tutacak patiklere kadar onlarca marka, yüzlerce çeşit ve binlerce ürün ile hizmet veriyoruz. Bir mağazamızı özellikle orta yaş ve büyüklerimize göre dizayn ettik. Diğer mağazamızda  spor, klasik ayakkabı ve çocuk/bebek üzerine ürünlerimiz var. Üçüncü mağazamızda ise mevsime özel çeşitlerimiz oluyor. Şu an ağırlıklı olarak birbirinden şık ve rahat kışlık ayakkabı çeşitlerimiz var. Mart itibari ile yazlık ayakkabı, terlik, sandalet çeşitlerimiz müşterilerimizin beğenisine sunulacak.” dedi.

“DERDİMİZ ÇOK KAZANMAK DEĞİL İNSAN KAZANMAK”

Fiyatlarının diğer bir çok yere göre uygun olmasının sebebini sorduğumuz Hakkı Algan; “Fiyatlar yukarı tırmansa da imkanlarımız doğrultusunda mümkün olduğunca fiyat artışlarını sübvanse ettik, ediyoruz. Büyük AVM’lerde gösterişli vitrinlerde binlerce liraya satılan ayakkabıları biz neredeyse geliş fiyatına müşterilerimizle buluşturuyoruz. Derdimiz çok kazanmak değil, insan kazanmak. Müşterimizin yüzündeki heyecan, çocuğuna aldığı bir ayakkabıdaki mutluluğu görmek paradan çok daha büyük mutluluk veriyor.” diye konuştu.

“BEN BU ÜRÜNÜ SATIYORSAM SONUNA KADAR ARKASINDA OLMALIYIM”

Turuncu Ayakkabı’nın kısa bir süre içinde büyümesini ve tercih ediliyor olmasını müşterilerin güven duymasına bağlayan Hakkı Algan; “Ürünlerimizin yanı sıra insanlar bizleri de çok sevdi. Ben bu ürünü satıyorsam sonuna kadar arkasında olmalıyım. İnsanlar markaları bilirler ancak markadan çok insana güvenirler. Bizden alışveriş yapan kişi bilir ki bir sorun yaşarsa a,b,c markaları ile uğraşmaz. Direkt gelir ürünün muhatabı olarak bizi bulur. Biz de müşterimizin memnuniyeti için talebi ne ise yerine getiririz. Çıktığımız yolda bu anlayışımız müşterilerimizde bize karşı büyük bir güven oluşturdu. Gerek merkezden gerekse köylerimizden bizleri tercih eden çok müşterimiz var. Durum böyle olunca uygun fiyatlı kaliteli ürünlerimiz tercih sebebi oluyor.” ifadelerini kullandı.

“HER YAŞA, HER BÜTÇEYE, HER MEVSİME KISACASI HERKESE UYGUN FİYATLA AYAKKABI SATIYORUZ”

Özellikle satış politikasında kendi giymeyeceği, sevdiklerine giydirmeyeceği ürünlere asla yer vermediklerinin altını çizen Algan; “Türkiye’nin dört bir yanında fabrikaları dolaşıp uygun fiyata kaliteli ürünler tedarik ediyoruz. En önemlisi de ürün tedarik ederken kendimizin giymeyeceği, sevdiklerimize giydirmeyeceğimiz ürünleri asla almıyoruz. Elimizde çok büyük bir ürün çeşidi var. Her yaşa, her bütçeye, her mevsime kısacası herkese uygun fiyatla ayakkabı satıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa’da, Ortacami Mahallesi İbrahim Efendi Sokak’ta 3 ayrı şubesi ile hizmet veren Turuncu Ayakkabı 08.00 – 19.00 saatleri arasında kaliteli ayakkabıyı uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam