TUNCER BAŞOĞLU AÇIKLANAN BUĞDAY FİYATLARINA TEPKİ GÖSTERDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:59

TUNCER BAŞOĞLU AÇIKLANAN BUĞDAY FİYATLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

reklam
TUNCER BAŞOĞLU AÇIKLANAN BUĞDAY FİYATLARINA TEPKİ GÖSTERDİ
Son Güncelleme :

06 Haziran 2024 - 21:45

274 views
reklam -->

Kendisi de çiftçi olan Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu, Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından açıklanan buğday alım fiyatlarına tepki gösterdi.

“AKP İSTİYOR Kİ TÜRK ÇİFTÇİSİ ÜRETMESİN”

Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Başoğlu; “1 kg buğdayın kuru arazide maliyeti 10.6 TL iken 9.250 TL fiyat vermek çiftçiye “Üretme!” demektir. AKP istiyor ki Türk çiftçisi üretmesin, her şey ithal edilsin… AKP, bugün Türk çiftçisine vurulabilecek en büyük darbeyi vurdu!” ifadelerini kullandı.

“EMEKLİ VURDU ÇİFTÇİ GÖMECEK”

Yerel seçimlerde özellikle emeklilerin tepki gösterdiği ve kan kaybetmesine yol açtığı AK Parti’ye göndermede bulunarak sözlerini noktalayan Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu; “Görülüyor ki; Emekli vurdu, ÇİFTÇİ GÖMECEK!” dedi.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam