TREDAŞ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İŞ ÖDÜLLERİ PROJESİNDE FİNALE KALDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:06

TREDAŞ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İŞ ÖDÜLLERİ PROJESİNDE FİNALE KALDI

reklam
TREDAŞ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İŞ ÖDÜLLERİ PROJESİNDE FİNALE KALDI
Son Güncelleme :

11 Ekim 2022 - 18:15

142 views
reklam -->

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’nde 300 bin direk, 20 bin kilometre hat ve 10 binden fazla trafoyla müşterilerine elektrik enerjisini kaliteli ve kesintisiz sunmasının yanında, gelecek için çevreye duyarlı sürdürülebilir sosyal projelerle de desteklerini sürdürüyor.

Ekonomik, sosyal ve çevresel konularda önemli etkiler yaratan yenilikçi projeleri ödüllendiren “Sürdürülebilir İş Ödülleri”nde 2022 finalistleri açıklandı. Bu kapsamda, bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan “2022 Sürdürülebilir İş Ödülleri”nde “Leylek Popülasyonunu Koruma” projesiyle finale kalan şirketlerden biri de TREDAŞ oldu.

LEYLEK POPÜLASYONU KORUMA PROJESİ BEĞENİ TOPLADI

Sürdürülebilirlik projesi kapsamında TREDAŞ, faaliyette bulunduğu bölgede biyoçeşitliliğin korunması sorumluluğundan hareketle hayata geçirdiği ‘Leylek Popülasyonunu Koruma’ projesiyle beğeni topladı.

Kuş göç yollarının ana güzergahında bulunan Trakya’da gerek AR-GE gerekse bakım çalışmalarında leyleklerin hayatına özel önem veren TREDAŞ, yaklaşık 5 yıldır Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile leylek popülasyonun koruma projesi kapsamında koordineli olarak çalışarak bölgeye gelecek leylekleri yuvaları ile buluşturuyor.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam