TREDAŞ ÇAĞRI MERKEZİ MOTİVASYON ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:15

TREDAŞ ÇAĞRI MERKEZİ MOTİVASYON ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

reklam
TREDAŞ ÇAĞRI MERKEZİ MOTİVASYON ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2022 - 3:49

243 views
reklam -->

TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.) ile Türk Telekom iştiraki AssisTT arasında imzalanan çağrı merkezi hizmet sözleşmesinin yıldönümünde çalışanlar için motivasyon etkinliği düzenlendi.  Etkinliğe, Çağrı Merkezi çalışanlarının yanı sıra TREDAŞ il yöneticileri ve AssisTT yöneticileri de katıldı.

“VAN’DAKİ EKİP ARKADAŞLARIMIZIN DA KATKILARIYLA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE ZİRVEDE KALMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

TREDAŞ Çağrı Merkezi Yöneticisi Ömer Yalçın yaptığı açıklamada, Trakya bölgesindeki 2 milyonu aşkın kullanıcıya sürdürülebilir ve kaliteli hizmet sunma hedefiyle var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

Van’daki ekip arkadaşlarının da katkılarıyla müşteri memnuniyetinde zirvede kalmaya devam edeceklerini belirten Yalçın, sözlerine şöyle devam etti:

“GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADIK”

“Alo 186 Çağrı Merkezi ekibinin üstün gayretleri ile birçok kulvarda zirvede olmamız ve 1. yıl dönümü sebebi ile hazırladığımız yaz etkinliğinde çalışma arkadaşlarımızla birlikte güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadık.  Bizi yalnız bırakmayan, destekleyen tüm arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.”

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam