TRAKYAKA TEKNİK DESTEK PROGRAMLARINI BAŞLATTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:15

TRAKYAKA TEKNİK DESTEK PROGRAMLARINI BAŞLATTI

reklam
TRAKYAKA TEKNİK DESTEK PROGRAMLARINI BAŞLATTI
Son Güncelleme :

23 Temmuz 2022 - 8:34

113 views
reklam -->

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA), Teknik Destek Programlarını 21 Temmuz 2022 tarihi itibarıyla başlattı.

2022 yılı Teknik Destek Programları ile ilgili açıklama yapan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin şunları kaydetti: “Trakya Kalkınma Ajansı olarak bu yıl Teknik Destek Programları kapsamında 1.600.000 TL kaynağı Bölgemize aktaracağız. Bunun 1.000.000 TL’si Teknik Destek-01 Programı kapsamında  kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların kapasite ve eğitim eksikliğinin giderilmesi için gelecek projelere ayrılacak. 600.000 TL’si ise Teknik Destek-02 Programı kapsamında imalat, turizm, lokantacılık ve tohumculuk sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerimizin kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında karşılaştıkları sıkıntıların çözümüne dönük danışmanlık projelerine verilecek. 2022 Yılı Teknik Desteklerinin Bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum.’’

Teknik Destek-01 Programı kapsamında mesleki eğitim ve danışmanlık faaliyetlerine 35.000 TL, kişisel gelişim eğitimlerine ise 20.000 TL destek verilecek.  Teknik Destek başvuruları Teknik Destek Programı’nın ilan edildiği tarihten itibaren sürekli olarak alınacak ve ikişer aylık başvuru dönemlerinin sona ermesinden sonra değerlendirilecek.

Teknik Destek Programıyla ilgili detaylı bilgilere kurum internet sayfasında yer alan https://www.trakyaka.org.tr/tr/45843/2022-Yili-Teknik-Destek-Programlari linkinden ulaşılabilir.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam