TRAFİK POLİSİNDEN KAÇIŞ YOK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 14:44

TRAFİK POLİSİNDEN KAÇIŞ YOK

reklam
TRAFİK POLİSİNDEN KAÇIŞ YOK
Son Güncelleme :

15 Şubat 2024 - 16:56

157 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü şehrin dört bir yanında eş zamanlı denetimlere devam ediyor.

Daha güvenli bir trafik ortamı oluşturmak için özellikle modifiyeli araçlar, motosiklet kullanıcıları, alkollü araç kullanan sürücülere ve yolcu taşımacılığı faaliyeti gösteren araçlara yönelik şehrin birçok noktasında sivil trafik ekipleri tarafından eş zamanlı olarak yapılan denetimlerde kural ihlalleri tespit ediliyor.

KURAL İHLALLERİNE CEZAİ İŞLEM

Yapılan uygulamalarda karayollarında yol kullanıcılarının can ve mal güvenliği ile mevcut huzur ortamının devamını sağlamak, trafikte rahatsızlık veren ve trafik güvenliğine tehlikeye düşüren araç sürücüleri ve yolcu taşımacılığı yapan araç şoförlerinin kural ihlalleri tespit edilirken idari para cezası uygulanıp eksiği tespit edilen araçlar trafikten men ediliyor.

“DENETİMLER KARARLILIKLA DEVAM EDECEK”

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü huzur ortamı yaratılmak adına yapılan denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada “Trafik güvenliğinin sağlanması için yapılan denetimlerin kararlılıkla devam edecektir.” açıklamasında bulundu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam