TKM FİKİR & SANAT İLK OYUNU “PERDE ARKASI” NI İZLEYİCİSİ İLE BULUŞTURDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:35

TKM FİKİR & SANAT İLK OYUNU “PERDE ARKASI” NI İZLEYİCİSİ İLE BULUŞTURDU

reklam
TKM FİKİR & SANAT İLK OYUNU “PERDE ARKASI” NI İZLEYİCİSİ İLE BULUŞTURDU
Son Güncelleme :

06 Kasım 2022 - 8:04

406 views
reklam -->

TKM Fikir & Sanat yoğun mesai harcayıp büyük emeklerle kısa bir sürede hazırladığı ilk oyunu “Perde Arkası”’nı tiyatro severler ile buluşturdu.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde 2 gün boyunca tiyatro severlerin karşısına çıkan oyun izleyicisinden büyük alkış aldı.

Mesut Esef Özfırıncı’nın yazıp yönettiği 2 perdelik (2 buçuk) oyun yaklaşık 2 saat sürerken oyunun sonunda tiyatro severlerin yüzlerindeki tebessüm başarının en büyük göstergesi olarak yansıdı.

PERDE ARKASINDA NELER OLDU?

Kendini ‘duayen’ sanan bir yönetmenin, hikayesinin anlatıldığı oyunda hasbelkader toplanmış bir kadro ile ters giden işler sergilenirken bir dönem hikayesinin kulisinde birleşmesi ve olayların gelişmesi usta bir kadro ile anlatılıyor. Bir oyunu iki farklı perspektiften ele alan dinamik senaryosu ve ironik yaklaşımıyla ‘Perde Arkası’, tiyatro severleri bol kahkahaya davet ediyor.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam