TEKİRDAĞSPOR’UN PAZAR GÜNKÜ KONUĞU UZUNKÖPRÜSPOR OLACAK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:27

TEKİRDAĞSPOR’UN PAZAR GÜNKÜ KONUĞU UZUNKÖPRÜSPOR OLACAK

reklam
TEKİRDAĞSPOR’UN PAZAR GÜNKÜ KONUĞU UZUNKÖPRÜSPOR OLACAK
Son Güncelleme :

25 Aralık 2021 - 12:06

252 views
reklam -->

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grup’taki temsilcimiz Tekirdağspor, 9. hafta maçında sahasında Edirne temsilcisi Uzunköprüspor’u konuk edecek.

TAM KADRO MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

26 Aralık Pazar günü saat 14.00’de Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi Tekirdağspor cephesinde sakat, cezalı ya da covid pozitif oyuncu olmadığı açıklanırken tam kadro olarak maç saatinin beklendiği belirtildi.

“SEN BEN YOK TEKİRDAĞSPOR VAR”

Tek hedefin 3 puan olduğu mücadelede tüm Tekirdağlı futbolseverler maça davet edilirken Tekirdağspor sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Sen ben yok, Tekirdağspor var. Pazar günü Namık Kemal Stadı’nda buluşalım. Hep beraber terimizin son damlasına kadar savaşmaya hazır mısınız? O zaman Pazar günü hep birlikte Namık Kemal Stadı’ndayız.” ifadeleri yer aldı.

TEKİRDAĞSPOR 17 UZUNKÖPRÜSÜPOR 13 PUANDA

Maç öncesinde oynadığı 7 karşılaşmadan 5 galibiyet 2 beraber ile ayrılan Tekirdağspor 17 puanla ikinci sırada bulunuyor. Grubun lideri maç fazlası ve 20 puanla Çerkezköy 1911 Doğanspor. Uzunköprüspor ise topladığı 13 puanla ligde beşinci sırada yer alıyor.

REKABETTE EŞİTLİK DİKKAT ÇEKİYOR

Şu ana kadar resmi müsabakalarda 15 kez karşılaşan iki ekibin arasındaki 6 maçı Tekirdağspor kazanırken Uzunköprüspor da Tekirdağspor’a karşı 6 galip geldi. İki takım arasındaki 3 maç ise berabere sona erdi.

UZUNKÖPRÜSPOR’UN DEPLASMAN KARNESİ ZAYIF

Uzunköprüspor bu sezon deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmadan sadece Vizespor’a karşı hükmen galip ayrılırken diğer maçlarda Tuncaspor ile berabere kalıp Kapaklıspor’a kaybetti. Tekirdağspor ise ligde namağlup durumda.

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grup’ta haftanın diğer karşılaşmaları ise şu şekilde:

Çerkezköy 1911 Doğanspor:3 – Vizespor:0 (HÜKMEN)

Tuncaspor:3 – Marmaraereğlisi Belediyespor:0 (HÜKMEN)

Lüleburgazspor – Kapaklıspor

Babaeskispor (BAY)

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam