TEKİRDAĞSPOR BABAESKİ’DEN 3 PUANLA DÖNDÜ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:54

TEKİRDAĞSPOR BABAESKİ’DEN 3 PUANLA DÖNDÜ

reklam
TEKİRDAĞSPOR BABAESKİ’DEN 3 PUANLA DÖNDÜ
Son Güncelleme :

20 Aralık 2021 - 10:44

154 views
reklam -->

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grup’taki temsilcimiz Tekirdağspor, 8. Hafta maçında Babaeski deplasmanında 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

8 Kasım Babaeski Stadı’nda oynanan karşılaşmada sarı siyahlı temsilcimiz Atalay Osman Demirtaş ve Çağrı Tekin’in ayağından bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi.

LİDER GİTTİ 2. DÖNDÜ

Maç sonunda soyunma odasında büyük coşku yaşanırken Tekirdağspor lider olarak gittiği Babaeski deplasmanından 3 puan almasına rağmen 2. olarak döndü.

Tekirdağ’ın bir diğer temsilcisi Çerkezköy 1911 Doğanspor, Uzunköprü deplasmanından 4 farklı üstünlükle dönerek Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grup’ta yeni lider oldu.

Çerkezköy 1911 Doğanspor ve Tekirdağspor’un 17’şer puanla zirvede yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grup’ta 8 hafta sonunda oynana diğer karşılaşmalar şu şekilde sonuçlandı;

Babaeskispor: 1 – Tekirdağspor: 2

Uzunköprüspor:0 – Çerkezköy 1911 Doğanspor: 4

Marmaraereğlisi Belediyespor:0 Lüleburgazspor:3 (HÜKMEN)

Vizespor:0  – Tuncaspor:3 (HÜKMEN)

Kapaklıspor (BAY)

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam