TEKİRDAĞSPOR’UN 3. LİG PLAY OFF’TAKİ RAKİPLERİ BELLİ OLDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:33

TEKİRDAĞSPOR’UN 3. LİG PLAY OFF’TAKİ RAKİPLERİ BELLİ OLDU

reklam
TEKİRDAĞSPOR’UN 3. LİG PLAY OFF’TAKİ RAKİPLERİ BELLİ OLDU
Son Güncelleme :

03 Nisan 2022 - 17:07

266 views
reklam -->

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grup’ta Babaeskispor’u 3-0 ile geçip şampiyonluk kupasını alan Tekirdağspor’un 3. Lig Play Off turunda karşılaşacağı rakipleri belli oldu.

KESİNLEŞEN İLK RAKİP AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta Yalovaspor deplasmanından puan çıkararak liderliği garantileyen Ayvalıkgücü Belediyespor, Tekirdağspor’un 3. Lig yolunda ilk rakibi olmaya hak kazandı.

TAVŞANLI LİNYİTSPOR – ANADOLU ÜNİVERSİTESİ – YUNUSEMRESPOR ‘DAN BİRİ TEKİRDAĞSPOR’UN RAKİBİ OLACAK

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge’de son haftaya girilirken Tekirdağspor’un bir diğer rakibinin belli olacağı 3. Grup’ta ise tam anlamıyla karmaşa hakim. 34 puanla Tavşanlı Linyistspor’un son haftaya lider girdiği grupta Anadolu Üniversitesi ve Yunusemrespor 32’şer puanla şampiyonluk şansını son haftaya taşıyor. Son maçta Tavşanlı Linyitspor ile Yunusemrespor’un karşı karşıya gelecek olması da lige ayrıca heyecan katıyor.

LİGLERİN BİTİMİNDEN SONRA MAÇ YER VE TARİHLERİ BELLİ OLACAK

Öte yandan müsabakaların oynanacağı tarih ve yer de henüz belli olmazken detayların 10 nisan tarihinde liglerin sona ermesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılacak toplantıda açıklanacağı öğrenildi.

Özlem Gürakar/TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam