TEKİRDAĞSPOR GALİBİYETLE TANIŞTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 09:22

TEKİRDAĞSPOR GALİBİYETLE TANIŞTI

reklam
TEKİRDAĞSPOR GALİBİYETLE TANIŞTI
Son Güncelleme :

05 Aralık 2021 - 22:02

138 views
reklam -->

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Tekirdağ’ı temsil eden Tekirdağspor Kadın Hentbol Takımı, ilk yarının son maçında Anadolu Üniversitesi’ni konuk ederken sahadan 25-24’lük galibiyetle ayrılmayı başardı.

Marmaraereğlisi’nde oynanan müsabakada Tarık Mutlu yönetiminde tüm gücünü sahaya yansıtan sarı siyahlı temsilcimiz uzun yıllar kadınlar süper ligine damgasını vurmuş olan Anadolu Üniversitesi’ni yenerek ilk galibiyetini aldı.

Alınan galibiyetle 12 takımın yer aldığı Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 10. sıraya tırmanan Tekirdağspor, önceki 9 karşılaşmada 7 kez mağlup olurken 2 kez de berabere kalmıştı.

Bütçe olarak kendisinden çok yüksek bütçeli rakipleri ile Türkiye hentbol liglerinin en üst seviyesinde yarışan sarı siyahlı temsilcimiz ilk yarının son maçında alınan galibiyetle umut verdi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam