TEKİRDAĞSPOR BÜLENT DAŞDAN’A EMANET - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:15

TEKİRDAĞSPOR BÜLENT DAŞDAN’A EMANET

reklam
TEKİRDAĞSPOR BÜLENT DAŞDAN’A EMANET
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2022 - 3:24

966 views
reklam -->

14 Haziran 2022 tarihinde olağanüstü kongrenin gerçekleşmesinin ardından yeni yönetimin göreve gelmesi ile birlikte 2022-2023 sezonu hazırlıklarına vakit kaybetmeden başladı.

2022-2023 Sezonu hazırlıkları kapsamında ilk olarak Tekirdağ Spor Teknik Direktörü belirlendi. Yönetim Kurulu tarafından anlaşma sağlanan tecrübeli Teknik Direktör Bülent Daştan yuvaya geri dönmüş oldu.

BÜLENT DAŞDAN KİMDİR?

Tekirdağ Spor’un 2022-2023 sezonu için anlaşmaya vardığı tecrübeli Teknik Direktör Bülent Daşdan, Tekirdağ Spor’un alt yapısında yetişmiş olup henüz 18 yaşında iken A Takımda Kaptanlık yapma başarısı göstermiştir. Başarılı bir sezonun ardından Tekirdağ Spor’a rekor bonservis bedeli kazandırarak Samsun Spor’a giden Daşdan, daha sonra profesyonel liglerde sırasıyla Samsun Spor, Kardemir Karabük, Giresun Spor, Şanlı Urfa Spor, Sivas Spor, Eyüp Spor, Silivri Spor’da kariyerine devam ettikten sonra kariyerini yetiştiği kulüp olan Tekirdağ Spor’da noktalamıştır. Aktif futbol hayatını noktaladıktan sonrada futboldan kopmayan tecrübeli teknik adam, Teknik Direktör olarak birçok kulüpte başarılar yakalamıştır.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam