TEKİRDAĞSPOR BABAESKİ DEPLASMANINDA 3 PUAN ARAYACAK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 06:05

TEKİRDAĞSPOR BABAESKİ DEPLASMANINDA 3 PUAN ARAYACAK

reklam
TEKİRDAĞSPOR BABAESKİ DEPLASMANINDA 3 PUAN ARAYACAK
Son Güncelleme :

17 Aralık 2021 - 8:48

121 views
reklam -->

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grup’taki temsilcimiz Tekirdağspor, 8. Hafta maçında Babaeski deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek.

19 Aralık Pazar günü saat 14.00’de 8 Kasım Babaeski Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi teknik direktör Okan Aydın yönetiminde hazırlıklarını sürdüren sarı siyahlı ekipte hedef 3 puan olarak belirlendi.

TEKİRDAĞSPOR 14 BABAESKİSPOR 13 PUANDA

Maç öncesinde oynadığı 6 karşılaşmadan 4 galibiyet 2 beraber ile ayrılan Tekirdağspor 14 puanla lider durumda. Babaeskispor ise topladığı 13 puanla ligde dördüncü sırada yer alıyor.

Şu ana kadar resmi müsabakalarda 16 kez karşılaşan iki ekibin arasında 10 maçı Tekirdağspor kazanırken Babaeskispor’un Tekirdağspor’a karşı 3 galibiyeti bulunuyor. 3 maçta da takımlar sahadan beraberlik ile ayrıldılar.

KULÜBÜN BAŞKANI VE 2. BAŞKANI SOW KARDEŞLER

Babaeskispor sezon başında Fenerbahçeli eski futbolcu Moussa Sow’u kulübün 2. başkanı, kardeşi Amedou Sow’u da kulüp başkanı yaparak ulusal basında gündeme gelmişti.

3 KARŞILAŞMA DAHA OYNANACAK

Babaeskispor Tekirdağspor karşılaşmasının yanı sıra Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grupta 8. Hafta karşılaşmalarında şu maçlar oynanacak:

Marmara Ereğlisi Belediyespor – Lüleburgazspor

Uzunköprüspor – Çerkezköy 1911

Vizespor – Tuncaspor

HABER YORUM: Tekirdağspor bu yıl oynadığı karşılaşmalarda hiç yenilmese de beklenen futbolunu henüz sergileyemedi. 2 kez hükmen galip gelen sarı siyahlılar kazandığı diğer 2 maçta da son dakikalarda bulduğu gollerle galip geldi. Son oynadığı Çerkezköy 1911 Doğanspor karşılaşmasında tutuk görüntüsüne devam eden Tekirdağspor bu yıl üst lige çıkmayı hedefliyorsa Babaeskispor deplasmanında güzel oyun ile 3 puanı hanesine yazdırarak rakibini devre dışında bırakmalı.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam