TEKİRDAĞ’DAN KILIÇDAROĞLU’NA “İKTİDARI SÜPÜRECEK” HEDİYE - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:52

TEKİRDAĞ’DAN KILIÇDAROĞLU’NA “İKTİDARI SÜPÜRECEK” HEDİYE

reklam
TEKİRDAĞ’DAN KILIÇDAROĞLU’NA “İKTİDARI SÜPÜRECEK” HEDİYE
Son Güncelleme :

21 Mart 2022 - 8:32

123 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı ve CHP’li Tekirdağ Milletvekilleri organizasyonunda Tekirdağ İl ve İlçelerindeki Roman Danışmanlar, Roman Dernekler Federasyonu Başkan ve yöneticileri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyarette bulundu.

SAYGIN: “GİDİYOR VADESİ DOLAN, GELİYOR GELMEKTE OLAN!”

Gerçekleşen ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, roman vatandaşların sorunlarına çözümler üretmek üzere genel başkan ile görüşme gerçekleştirildiğini belirterek; “İlimizdeki Roman vatandaşlarımızın temsilcileri, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Milletvekilimiz Faik Öztrak, CHP PM Üyesi, Milletvekilimiz Dr. Candan Yüceer, TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyon Üyesi, Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun ile birlikte CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, Roman vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik çözüm odaklı çalışmaları nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundular. Roman kardeşlerimiz, Genel Başkanımıza, İktidarı süpürmeleri amacıyla sepet ve süpürge hediye ettiler. Buradan tekrar sesleniyoruz; Gidiyor vadesi dolan, geliyor gelmekte olan!” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam