TEKİRDAĞ’DA ÖZLENEN ROCK GECESİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:25

TEKİRDAĞ’DA ÖZLENEN ROCK GECESİ

reklam
TEKİRDAĞ’DA ÖZLENEN ROCK GECESİ
Son Güncelleme :

28 Haziran 2022 - 3:53

473 views
reklam -->

Her geçen gün dinleyici kitlesini büyüterek popüler olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kuzgun Rock Grubu Tekirdağlı müzikseverlerle buluştu.

Pikap adlı mekanda sahne alan Kuzgun, 2 saat boyunca sahnede kalarak unutulmaz bir gece yaşattı. Repertuarlarında kendi eserlerinin yanı sıra yerli ve yabancı rock müzik duayenlerinin eserlerine yer veren Kuzgun; Metalica, Pentegram, Gripin, Haluk Levent, Duman gibi sanatçıların eserlerini müzikseverlerin katılımıyla seslendirdi.

Tekirdağ’da sahne almaktan dolayı mutluluğunu ifade eden Kuzgun Rock Grubunun Davulcusu Alper Kaya yaptığı açıklamada; “Öncelikle rock grubumuzla kendi şehrimde sahne almaktan dolayı çok mutluyum. Müzikseverlerin yanı sıra ailemin de konseri takip etmesi beni oldukça heyecanlandırdı. Müzikseverlere güzel bir gece yaşattığımıza inanıyorum. Bizleri yalnız bırakmayan ve geceyi muhteşem yapan herkese çok teşekkür ederiz. En kısa zamanda tekrar görüşme üzere.” dedi.

Tekirdağ Canlı Haber ve Güven Tekirdağ Gazetesi ailesi olarak Kuzgun Rock Grubuna başarılar dileriz.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam