TEKİRDAĞ’DA EN İYİYİ İSTEYENLERİN ADRESİ BROW BAR MAKE UP STUDİO HİZMETE BAŞLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:37

TEKİRDAĞ’DA EN İYİYİ İSTEYENLERİN ADRESİ BROW BAR MAKE UP STUDİO HİZMETE BAŞLADI

reklam
TEKİRDAĞ’DA EN İYİYİ İSTEYENLERİN ADRESİ BROW BAR MAKE UP STUDİO HİZMETE BAŞLADI
Son Güncelleme :

21 Kasım 2023 - 18:10

922 views
reklam -->

Yağmur Melen Kök ve Gizem Nacak’ın açtığı Brow Bar Make Up Studio, kişiselleştirilmiş kaş tasarımı, microblading, profesyonel kalıcı makyaj ve profesyonel makyaj, gelin saç ve makyajı, özel günlere hazırlık, manikür, pedikür, kalıcı oje, nail art, kirpik lifting ve kaş laminasyonu gibi daha bir çok özel hizmeti Tekirdağlılarla buluşturacak.

Tekirdağ’a yeni bir soluk getirecek alanında uzman isimlerin güç birliği yaptığı Brow Bar Make Up Studio hizmete başladı.

Muratlı Caddesi Shell Benzinlik arkasında yer alan Brow Bar Make Up Studio’nun açılışına özel tören de düzenlenirken açılış kurdelesini Tekirdağ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Kahraman kesti.

BAŞKAN KAHRAMAN: “BU İKİ GENÇ ARKADAŞIMIZ İNSANLARIN SAĞLINA GÜZELLİĞİNE HİZMET ETMEKLE İLGİLİ CİDDİ EĞİTİMLER ALDILAR”

Başkan Kahraman açılış törenine yaptığı konuşmada; “Bugün iki tane genç, aynı zamanda heyecanlı, gerçekten kendilerini bu sanata adamış iki kızımızın iş yerinin açılışında heyecanlarını paylaştığınız, onlarla beraber hep beraber olduğunuz için teşekkür ediyorum. İkisi de çeşitli salonlarda gerek bayan kuaförlüğü gerekse güzellik uzmanlığı ile ilgili, insanların sağlına güzelliğine hizmet etmekle ilgili ciddi eğitimler aldılar. Bu kızlarımızı yetiştiren ustalarımıza teşekkür ediyorum. Onları büyüten, geliştiren bu boya getiren anne babalarından Allah razı olsun. Bu çocuklarımız eğitimlerini tamamlarken hem de kendi işyerlerini açarak hem ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar hem de hiç kimseden iş istemeden başka kişilere işveren olarak burada hizmet veriyorlar. Dünyada en kıymetli varlık insandır. İnsana yapılan bu hizmetlerden dolayı da ben iki genç arkadaşımızı tebrik ediyor, hayırlı uğrulu, başarı ve bereket dolu olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Brow Bar Make Up Studio hakkında bilgi veren Yağmur Melen Kök ve Gizem Nacak verdikleri hizmetlerle ilgili yaptıkları açıklamada şunları söyledi:

İŞLEM DIŞINDA DA KEYİFLİ VAKİT GEÇİRME İMKANI SUNUYOR

 “Salonumuzda kalıcı makyaj, özel günler için saç makyaj hizmetlerimiz var. Aynı zamanda kaş tasarımı da yapıyoruz.Bizler sağa sola sapmadan yıllardır kendi alanımızda ilerledik. Burayı hizmete açarken de butik bir yer olsun istedik. Müşterilerimizle işlem dışında da sohbet edebilecekleri gelip burada keyifli vakit geçirebilecekleri bir salon hayal ettiğimiz için para kazanmaktan ziyade bu yola giriştik.

“ÇOK ÇALIŞMAK İŞİNİ İYİ YAPMAK ÇOK ÖNEMLİ”

2 yıldır birlikte çalışıyoruz. O şekilde yola çıktık. Güzel de gidiyor. Brow Bar Make Up Studio’yu açalı 2-3 hafta oldu. Ancak ikimizde 2017-2018 yıllarından beri sektördeyiz. Bir müşteri portföyümüz vardı, onlara güvenerek bu yola çıktık. Yenileri de eklenirse ne ala dedik. Öyle de ilerliyoruz ilk etapta. İyi isimlerin yanında çalışınca Tekirdağ’da küçük olduğu için ön plana çıkıyorsunuz hemen. Tabi çok çalışmak, işini iyi yapmak çok önemli bu konuda.

KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT

Fiyatlarımız emsallerimize göre oldukça makul. Açılışımıza özel fiyatlar belirledik. Misafirlerimiz geldikleri zaman kaliteli hizmeti uygun fiyata verdiğimizi görecekler. Yaptıklarımız maliyeti yüksek şeyler olduğu için çok düşük fiyatlara yapmak zor. Düşük fiyata hizmet vermek demek düşük kalitede ürün kullanmak demek oluyor. Biz kalitemizden ödün vermeden emeğimizden ödün vererek fiyatları düşürmeye çalıştık. Herkesi yaptığımız açılış kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz.

“DEĞİŞİMİN VERDİĞİ HUZURU SAĞLAYACAK BİR ORTAM OLUŞTURMAK İSTEDİK”

İdealimiz, hedefimiz yenilikçi olmak. Yeniyi takip edince insanlar zaten sizi takip ediyor. İkimizde üretmeyi ve o üretimi sunmayı seviyoruz. Onun beğenisi bizi mutlu edip işimize dört elle sarılmamızı sağlıyor. Bizim bir hayalimiz vardı. O hayalin peşinden koştuk. Evet misafirlerimizin ihtiyaçlarını giderelim ancak sadece hizmet almak için buraya gelmesinler.  Bazen bir oje sürmek bile biz kadınlara çok iyi geliyor. Burada yapmak istediğimiz değişimin verdiği huzuru sağlayacak bir ortam oluşturmak istedik.. Geldiklerinde sıcak bir hava hissediyorlar. Bizim de amacımız oydu zaten.”

BİRÇOK KİŞİYE ÖZEL HİZMET BROW BAR MAKE UP STUDİO’DA BULUŞTU

Brow Bar Make Up Studio’da kişiselleştirilmiş kaş tasarımı, microblading, profesyonel kalıcı makyaj ve profesyonel makyaj, gelin saç ve makyajı, özel günlere hazırlık, manikür, pedikür, kalıcı oje, nail art, kirpik lifting ve kaş laminasyonu gibi daha bir çok özel hizmet Tekirdağlıları bekliyor.

AYRINTILI BİLGİ VE RANDEVU İÇİN İLETİŞİM KANALLARI

Muratlı Caddesi Shell Benzinlik arkasında hizmet vermeye başlayan Brow Bar Make Up Studio’ya randevu ve ayrıntılı bilgi için 05309372359 numaralı telefondan ve İnstagram’da browbarmakeupstudio yazarak ulaşabilirsiniz.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber ailesi olarak Brow Bar Make Up Studio’ya başarılar dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam