TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2 EKİM’DE SEÇİME GİDİYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:49

TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2 EKİM’DE SEÇİME GİDİYOR

reklam
TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2 EKİM’DE SEÇİME GİDİYOR
Son Güncelleme :

10 Eylül 2022 - 5:43

179 views
reklam -->

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası 2022 yılı Eylül ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Hakan Şık Başkanlığında, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Başkanları’nın katılımlarıyla Tekirdağ TSO Konferans Salonunda gerçekleştirilirken 2 Ekim 2022 tarihinde seçime gidileceği açıklandı.

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından dilek ve temenniler bölümünde Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay söz aldı.

Başkan Günay konuşmasında şunları söyledi:

GÜNAY: “DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞAYACAK OLMAMIZIN HEYECANINI SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”

“Değerli Meclis Üyeleri 2018-2022 seçim dönemimizin son meclis toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bilindiği üzere 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’na göre odaların organ seçimlerinin 2022 yılının Ekim ayında başlayıp Kasım ayında bitirilmesi gerekmektedir. Seçimlere az bir süre kala Türkiye’de ve ilimizde demokrasi şöleni yaşayacak olmamızın heyecanını sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Yasa gereği Oda/Borsa Organ seçimlerinin Yargı gözetiminde yapılması zorunludur. Anılan Kanun ve Yönetmelik hükümlerine göre; Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın Organ Seçimlerinin (Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri) 2 Ekim 2022 tarihinde Pazar günü yapılmasına Yönetim Kurulumuzca karar verilmiş ve Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına müracaat edilmiştir.

“ŞEHRİMİZİ HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIMAK İÇİN ELİMİZİ HER ZAMAN TAŞIN ALTINA KOYDUK”

Odaların temel kuruluş amacı önce üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak, her konuda gelişmelerine yardımcı olmaktır. Bunun yanında bir sivil toplum örgütü olan odamız, ilimizin ve bölgemizin her alanda gelişmesine katkı sağlamakta, diğer kurum ve kuruluşlarla eşgüdüm halinde bölgesel gelişime destek olmaktadır.

Oda olarak, üyeleri ile güçlü iletişim kurabilen, bu iletişimi güçlü bağlara dönüştüren bir anlayış ile farkındalık yaratarak, bu durumu sürdürülebilir kılmayı amaçladık. Odamızı bölgemizin en itibarlı kurumu haline getirmek için mücadele ettik ve şehrimizi hak ettiği noktaya taşımak için elimizi her zaman taşın altına koyduk. Bunların hepsini sizlerle birlikte yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.

“HAKLARINI HELAL ETMELERİNİ İSTİYORUM”

Oda yöneticileri olarak her zaman şunları baz aldık; hesap veren, ulaşılabilir, dürüst, şeffaf yönetim, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet, sosyal sorumluluklar, yenilikçi ve yeni çağa ayak uydurabilen çalışma yöntemi vb. gibi her konuda üyelerimiz ve şehrimiz için yorulmadan, yılmadan çalıştık. 2018-2022 Çalışma dönemimizde bir kusur, hata işlediysek affola. Öncelikle Meclis Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza, Meclis Üyelerimize, Komite Başkanlarımıza ve Komite Üyelerimize, Disiplin Kurulu Başkanı ve Üyelerine, TOBB Delegelerimize, Kurum Çalışanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini istiyorum.

Yeni dönemde de üyelerimiz, şehrimiz ve ülkemiz için tekrardan adayız. Almış olduğumuz kararın hepimize hayırlı olmasını diliyor, hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

ŞIK: “YENİ DÖNEMİN ODAMIZ VE ŞEHRİMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Toplantı sonunda Meclis Başkanı Hakan Şık da “2018-2022 seçim dönemimizin son meclis toplantısında beni bu göreve layık gördüğünüz için tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemin odamız ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Toplantı sonrasında düzenlen ahde vefa programında ise geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Öner Özen, Meclis Başkanlarımız Mustafa Özden ve Fedai Yüksel onur konuğu olarak katılım sağladılar.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam