TEKİRDAĞ MERKEZLİ FİRMALARIN 2024 ŞUBAT AYI İHRACATI 151.1 MİLYON DOLAR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

21 Mayıs 2024 - 14:33

TEKİRDAĞ MERKEZLİ FİRMALARIN 2024 ŞUBAT AYI İHRACATI 151.1 MİLYON DOLAR

reklam
TEKİRDAĞ MERKEZLİ FİRMALARIN 2024 ŞUBAT AYI İHRACATI 151.1 MİLYON DOLAR
Son Güncelleme :

06 Mart 2024 - 20:59

141 views
reklam -->

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ merkezli firmaların 2024 yılı şubat ayı ihracat rakamlarını açıkladı.

OCAK AYINA GÖRE %1.75 ARTTI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cengiz Günay; “Tekirdağ merkezli firmalar 2024 yılı Şubat ayında 151.1 milyon dolar ihracat rakamına ulaştı. Şubat ayında ilimizden yapılan ihracat bir önceki aya göre %1,75 artmış 2024 yılının Şubat ayına göre de %5,8 artmıştır.” dedi.

GÜNAY: “EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Açıklamalarına devam eden Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay; “Şubat ayında Tekirdağ’dan ihraç edilen ürünler olarak; Demir ve demir dışı metaller, kimyevi maddeler ve mamulleri, elektrik ve elektronik, hazır giyim ve konfeksiyon, tekstil ve hammaddeleri, makine ve aksamları ve iklimlendirme sanayisi ön sıraya çıkmıştır. Tekirdağ’dan ihraç yapılan ülkeler arasında ise ön sırada; Almanya, ABD, İspanya, Fransa Birleşik Krallık, Bulgaristan ve İtalya yer almıştır. İhracatımızın 151.1 milyon rakamına ulaşmasında rol oynayan firmalarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam