TEKİRDAĞ KENT KONSEYİ BAŞKANINI SEÇTİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:00

TEKİRDAĞ KENT KONSEYİ BAŞKANINI SEÇTİ

reklam
TEKİRDAĞ KENT KONSEYİ BAŞKANINI SEÇTİ
Son Güncelleme :

27 Mart 2022 - 18:57

225 views
reklam -->

Tekirdağ Kent Konseyi Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilirken iki adayın yarıştığı seçimin galibi Berrin Başol oldu.

Mevcut Başkan Yücel Ayaz ve Berrin Başol’un yarıştığı Tekirdağ nabzının durduğu seçimde salon tıklım tıklım doldu.

Açılış ve yoklama, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı, Kent Konseyi Başkanı’nın konuşması, Protokol Konuşmaları, Divan Kurulu’nun oluşturulması, Faaliyet Raporu’nun sunumu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderilecek önergelerin görüşülmesi ve oylanması ile başlayan gündemde seçime geçilme süreci uzayınca bazı üyeler duruma tepki gösterdi.

Tepkilerin ardından işlemler hızlanırken yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Yücel Ayaz 39 oy alırken Berrin Başol ise 105 oy alarak yeni başkan seçildi.

Tekirdağ Canlı Haber ailesi olarak Tekirdağ Kent Konseyi yeni başkanı Berrin Başol ve ekibine başarılar dileriz.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam