TEKİRDAĞ DERBİSİNİN KAZANANI; TEKİRDAĞSPOR! - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:30

TEKİRDAĞ DERBİSİNİN KAZANANI; TEKİRDAĞSPOR!

reklam
TEKİRDAĞ DERBİSİNİN KAZANANI; TEKİRDAĞSPOR!
Son Güncelleme :

06 Kasım 2022 - 13:22

448 views
reklam -->

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta haftanın maçı Tekirdağ derbisinde Tekirdağspor güçlü rakibi Çorluspor 1947’yi sahasında 1-0 mağlup etti.

TEKİRDAĞSPOR: Erhan Kırcı, Hüseyin Onan, Hakan Pehlivan, Hüseyin Akça, Aygün Tilki, Mahmut Uçaş, Salih Bölükbaşı, Eren Şimşek, Mustafa Akkuş, Birol Öztürk, Berkay Cengiz

ÇORLUSPOR 1947: Ahmet Özden, Enver Ayyıldız, Volkan Can, Sefa Korkmaz, Doğukan Çevik, Barış Dillioğlu, Volkan Uluğ, Uğur Kapısız, Orçun Selduman, Mert Özkaplan, Batuhan Dıraga

GOLÜN ADI MUSTAFA AKKUŞ

Çorluspor 1947’nin başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmanın 7. dakikasında Çorluspor 1947 Tekirdağspor kalesine atak düzenlerken kaptırılan topta Tekirdağspor kontra atak şansı yakaladı. Savunmanın arkasına atılan uzun topta hareketlenen Mustafa Akkuş, kalecinin solundan topu aşırtarak filelerle buluşturdu ve Tekirdağspor’u 1-0 öne geçiren golü attı.

TEKİRDAĞSPOR KAPANDI ÇORLUSPOR 1947 ARADIĞI GOLÜ BULAMADI

Tekirdağspor bulduğu golün ardından savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koyup kontra ataklarla farkı arttırma çabasına girerken Çorluspor 1947 istediği baskıyı kurmasına rağmen aradığı golü bulamadı ve maçtan 1-0 yenik ayrıldı.

MAÇIN ARDINAN OLAYLAR ÇIKTI

11 dakikalık uzatma ve son düdükle birlikte Tekirdağspor tribünleri galibiyeti coşkuyla kutlarken maç sonuna protokol tribününde olaylar çıktı.

Çorluspor 1947’nin bazı yöneticilerinin Tekirdağspor taraftarına laf atması üzerine gerilimin tırmandığı anlarda Tekirdağspor Kulüp Başkanı Ekrem Daşdan ve Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş gerilimi düşürmek için yoğun uğraş verdi. Aynı anda saha içinde futbolcular arasında itiş kakış yaşandı.

TEKİRDAĞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ OLAYLARI KONTROL ALTINA ALDI

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin araya girmesi ile olası daha büyük olayların önüne geçilirken tam olaylar sona erdi derken Protokol tribünündeki Çorluspor 1947 yöneticileri ile Tekirdağsporlu futbolcular birbirileri ile atıştı.

ÇORLUSPOR 1947 KULÜP BAŞKANI YUSUF GÜMÜŞ: “ŞAMPİYON OLUNCA TEKİRDAĞLILAR DA BİZİ ALKIŞLAYACAK”

Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş maç sonu yaptığı açıklamada; “Futbolu biz oynadık, kontra atakla gol yedik. Ama önemli değil. Biz şampiyonluğun en önemli adayıyız. Bu takımı, Çorluspor’u profesyonel lige çıkaracağız. Tekirdağlılar da bizi alkışlayacak, biz şampiyon olunca.” İfadelerini kullandı.

GALİBİYETİ OYNAYARAK KUTLADILAR

Tekirdağspor Başkanı Ekrem Daşdan ise bir açıklama yapmazken Tekirdağsporlu futbolcular, teknik ekip, yöneticiler ve sarı siyah renklere gönül vermiş taraftarlar galibiyeti oynayarak kutladı.

KÜÇÜKÇEKMECE SİNOPSPOR ARAYI AÇIYOR!

Tekirdağspor aldığı 3 puanla puanını 8’e çıkarıp 7. Sıraya yükseldi. Çorluspor 1947’de ise yeni teknik direktör Yusuf Şimşek kötü gidişe henüz dur diyemezken 12 puanda kalarak lider Küçükçekmece Sinopspor’un 6 puan gerisinde 4. sıraya geriledi.

Haftanın diğer karşılaşmalarında ise şu sonuçlar alındı:

TOPLU SONUÇLAR

Bahçelievlerspor – Çerkezköy 1911:  1-0

Bilecik 1969  – Hendekspor: 0-0

Modafen FK – Arifiye Kalaycı: 0-1

Serdivanspor – Küçükçekmece Sinopspor: 0-3

Kazımpaşa Birlikspor – Vefaspor: 1-2

Bayburt 1918 – Hendek Dereköyspor: 1-2

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam