“TASARRUF GENELGESİNİN ARKASINA SAKLANIP YEREL BASINI BOĞMAYA KALKIŞMAYIN” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:10

“TASARRUF GENELGESİNİN ARKASINA SAKLANIP YEREL BASINI BOĞMAYA KALKIŞMAYIN”

reklam
“TASARRUF GENELGESİNİN ARKASINA SAKLANIP YEREL BASINI BOĞMAYA KALKIŞMAYIN”
Son Güncelleme :

26 Mayıs 2024 - 19:16

208 views
reklam -->

İYİ Parti Medya Tanıtım Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Selcan TAŞÇI HAMŞIOĞLU, Türk Ticaret Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin 24. maddesinde meslektaşları için bir konuşma gerçekleştirdi.

Basın camiasının hak, hukuk ve özgürlüklerini müdafaada her zamankinden daha yalnız ve her zamankinden çok dayanışmaya ihtiyaçları olduğu vurgusu ile sözlerine başlayan Hamşıoğlu, İtibardan edilemeyen tasarruf bir kere daha ve gözünün yaşına bakılmadan demokrasiden ediliyor diyerek Türkiye’de demokrasi kan ağladığını ifade etti. “İtibardan tasarrufu teklif dahi edilemez kılanlar; tasarruf etmekten imtina ettikleri o itibarın gerçekten var olabilmesi, Külkedisi masalındaki sihirli aynanın üvey anneye söylediği yalanlardan hallice değil de, sahiden herkesçe kabul ve saygı gören bir gerçekliğe dönüşebilmesinin yegane yolunun demokrasiden geçtiğini bir türlü anlamıyorlar. Başlarına gelenlerin, başımıza getirdiklerin hiçbirinden ibret almıyorlar.” dedi.

Hamşıoğlu ülkedeki demokrasiyi kısmak pahasına, ülkenin ekonomik kurtuluşunun, Kamu Kurumlarınca günlük gazete almamak, Kurumlara, görev alanı olmayan yayınlara abone olmama tanlimatı verildiğini ve sonuç olarak Partisi fark etmeksizin belediyeler seri halde abonelikleri iptal ettiklerini ifade etti. Kendi seçim bölgesi Tekirdağ başta olmak üzere bütün yerel yönetimleri uyaran Hamşıoğlu, Gazetecilere de bir çağrıda bulundu. “Yaptığınız sahiden gazetecilikse, hazırladığınız sahiden gazete ise, alnınız bu manada açık ise ve aboneliğiniz de bu genelge üzerine iptal edildiyse; çağırın geleceğim! O ilde, o ilçede, aboneliğinizi iptal eden belediyenin önünde, belediye başkanının makam odasına doğru elimde megafon satır satır okumaya hazırım; o yerel yöneticilerin okumayı görev alanı içinde görmediklerini!” dedi.

“OKYANUS ÖTESİNİN GELENEKLERİNİ TOPRAKLARIMIZA TAŞIMAYIN”

İYİ Partili Hamşıoğlu; Başka bir ülkede yaşasa bütün gazetecilik ödüllerinin sahibi olabilecek donanımda olan Gazeteci Müyesser Yıldız’ın, atandığı Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan korgeneralin atandığını yazdığı için casuslukla suçlanabildiğini hatırlattı.

“Bu cadı avlarından yıldığımız için, Adeta bir “erken uyarı sistemi” olarak itiraz ediyoruz! Yapmayın! Nemrut Mustafaları hortlattınız; devletin içi boşaltılmayan bir tek stratejik kurumu kalmadı! McCarth’yleri de hortlatmayın!” dedi.

“MİLLİYETÇİLİK SUÇ OLACAKSA KAHROLSUN İSTİBDAT! YIKILSIN DÜZEN!YAŞASIN MİLLET!”

“Milliyetçi paylaşımlar yaptıkları” gerekçesiyle yargılanan genç gazetecilerin geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir kere daha hakim karşısına çıktıklarını ve davalarının 17 Eylül’e ertelendiğini hatırlatan Hamşıoğlu; “Genç meslektaşlarımıza; Türk ülkesinde Türk gibi düşünmeden, Türk gibi konuşmadan, Türk gibi yazmadan…Türk ülkesinde, ne ABD, ne Rusya, ne Çin için değil Türk için, Türk’e göre yazıp konuşmadan önce kafanızın üzerindeki Demokles Kılıcı’nı hatırlayın! dendi. Türk ülkesinde Türklüğü savunmak suç olacak ise;Bir kere daha;Kahrolsun istibdat!Yıkılsın düzen!Yaşasın Millet!  İfadelerini kullanarak konuşmasını tamamladı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam