TARTIŞMALI MİTİNGE İYİ PARTİLİ HAMŞIOĞLU’NDAN PEŞPEŞE İKİ ÖNERGE - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:21

TARTIŞMALI MİTİNGE İYİ PARTİLİ HAMŞIOĞLU’NDAN PEŞPEŞE İKİ ÖNERGE

reklam
TARTIŞMALI MİTİNGE İYİ PARTİLİ HAMŞIOĞLU’NDAN PEŞPEŞE İKİ ÖNERGE
Son Güncelleme :

02 Ocak 2024 - 9:11

388 views
reklam -->

İYİ Parti Toplumsal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu, hilafet çağrıları ve üniversite öğrencisi Ege Akersoy’un tutuklanmasıyla gündem olan Gazze mitinginde yaşananlara dair İçişleri ve Adalet Bakanlıklarına birer soru önergesi verdi.

“FARKLI KESİMLERE DE GALATA KÖPRÜSÜ’NDE MİTİNG İZNİ VERİLECEK Mİ?”

Hamşıoğlu, İçişleri Bakanı’na Galata Köprüsü’nün Valilik onaylı gösteri ve yürüyüş alanları içinde bulunup bulunmadığını ve bundan sonra farklı kesimlerden Galata köprüsünde gösteri talebi geldiğinde izin verilip verilmeyeceğini sordu.

“HİLAFET ÇAĞRISINA İNCELEME BAŞLATILDI MI?”

Adalet Bakanı’na da mitingde hilafet çağrısı yapıldığı iddialarıyla ilgili bir inceleme başlatılıp başlatılmadığının soran İYİ Partili vekil, Anayasa’nın değiştirilemez maddeleri ve cumhuriyetin temel niteliklerini hatırlattı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam