SÜLEYMANPAŞA’DA ZORLA FUHUŞ YAPTIRILAN KADINI EMNİYET GÜÇLERİ KURTARDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 08:52

SÜLEYMANPAŞA’DA ZORLA FUHUŞ YAPTIRILAN KADINI EMNİYET GÜÇLERİ KURTARDI

reklam
SÜLEYMANPAŞA’DA ZORLA FUHUŞ YAPTIRILAN KADINI EMNİYET GÜÇLERİ KURTARDI
Son Güncelleme :

12 Aralık 2022 - 13:22

280 views
reklam -->

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Süleymanpaşa Emniyet Müdürlüğü ekipleri gelen istihbarat bilgisi üzerine düzenledikleri operasyonla zorla fuhuş yaptırılan yabancı uyruklu kadını kurtardı.

100. Yıl Mahallesi’nde gerçekleşen olayda istihbarat bilgisinin ardından şüpheli Ş.E. hakkında araştırma yapan ekipler daha önceden Fuhuşa Teşvik Aracılık Veya Zorlama suçundan işlem gördüğünü tespit etmesi üzerine Ş.E.’yi takibe aldı.

Ş.E.’nin bir evde zorla tuttuğu yabancı uyruklu F.S.’ye fuhuş yaptırdığını tespit eden Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonda Ş.E.’yi gözaltına alırken F.S.’yi de esaretten kurtardı.

Yapılan çalışmaların ardından Ş.E. hakkında işlem yapılırken mağdure F.S. ise ifadesinin alınmasının ardından sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam