SÜLEYMANPAŞA’DA 5 MAHALLEDE 7’ŞER SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:01

SÜLEYMANPAŞA’DA 5 MAHALLEDE 7’ŞER SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK

reklam
SÜLEYMANPAŞA’DA 5 MAHALLEDE 7’ŞER SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2022 - 12:52

146 views
reklam -->

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Süleymanpaşa ilçesine bağlı Bıyıkali, Naip, Kumbağ, Çanakçı ve Avşar Mahallelerinde 7’şer saatlik elektrik kesintisi olacağını açıkladı.

TREDAŞ’tan yapılan açıklamada tesis bakım çalışması sebebiyle gerçekleşecek kesintilerin 09.00 -16.00 saatleri arasında olacağı, 26.07.2022 Salı günü Bıyıkali Mahallesi ve civarında, 27.07.2022 Çarşamba günü Naip, Kumbağ, Çanakçı ve Avşar  Mahalleleri ve civarında gerçekleşeceği belirtildi.

Yetkililer aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezi’ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam