ŞEHİT MEHMET ŞENGÜL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ SANAT ETKİNLİĞİNDE HARİKALAR YARATTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

9 Mayıs 2024 - 21:17

ŞEHİT MEHMET ŞENGÜL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ SANAT ETKİNLİĞİNDE HARİKALAR YARATTI

reklam
ŞEHİT MEHMET ŞENGÜL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ SANAT ETKİNLİĞİNDE HARİKALAR YARATTI
Son Güncelleme :

17 Mart 2024 - 8:04

178 views
reklam -->

Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu’nun minik ressamları, geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Ramada Otel’de düzenlenen sanat etkinliğinde yaptıkları eserler ile harikalar yarattı.

Okulun görsel sanatlar öğretmeni Gamze Çimen önderliğinde gerçekleşen etkinlik, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini sergileme fırsatı buldukları unutulmaz bir gün oldu.

Okul Müdürü Filiz Bayram’ın koordinasyonunda, teknoloji tasarım öğretmenleri Yasemin Vidinlioğlu ve Hüsniye Çetintaş’ın katkılarıyla düzenlenen resim kampı, harika bir organizasyona dönüştü.

RAMADA OTEL VE SATIŞ PAZARLAMA MÜDÜRÜ GÜLŞEN ERDAĞLI’YA ÖZEL TEŞEKKÜR ETTİLER

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatan bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve velilerimize bu güzel günü paylaştıkları için ayrıca teşekkür ederiz. Ayrıca Tekirdağ Ramada Otel’e de teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Otelin güler yüzlü çalışanları ve özenle hazırlanmış salonuyla, öğrencilerimize unutulmaz bir sanat deneyimi yaşattılar. Gülşen Hanım’ın özellikle sanat tutkunları için eşsiz bir atmosfer oluşturduğunu belirtmek isteriz. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını geliştirmeleri ve sanata olan ilgilerini artırmaları açısından son derece önemlidir. Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu olarak, bundan sonra da benzer etkinliklere destek vermeye devam edeceğiz.” İfadeleri kullanıldı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam