SAROS KÖRFEZİ’NDE KORKUTAN DEPREM - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 07:39

SAROS KÖRFEZİ’NDE KORKUTAN DEPREM

reklam
SAROS KÖRFEZİ’NDE KORKUTAN DEPREM
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2023 - 6:57

711 views
reklam -->

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi’nin verilerine göre 4 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 04.50’de Saros Körfezi’nde deprem meydana geldi.

Çanakkale’nin Ecabat ilçesi yakınlarında yerin 17.4 kilometre altında 4.4 şiddetinde gerçekleşen deprem Edirne, Çanakkale ve Tekirdağ’da hissedilirken konuyla ilgili olarak Çanakkale Valiliği açıklama yaptı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Yapılan açıklamada; “Bugün saat 04.50’de Saros Körfezi, Eceabat merkezli 4,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup alınan ilk bilgilere ve yapılan taramalara göre ilimizde herhangi bir olumsuz durum olmamıştır. Geçmiş olsun dileklerimizle kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

DEPREM KENDİNİ HATIRLATTI

Öte yandan Tekirdağ’da birçok kişi sosyal medya hesaplarından yaşanan depremi hissettiğini paylaşırken 4.4 şiddetinde gerçekleşen depremle birkaç ay önce yaşadığımız ve unutulmaya yüz tutan deprem gerçeği tekrar gün yüzüne çıktı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam