ŞARKÖY’DE LİMAN PARK VE KENT PARK DOLUP TAŞIYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:15

ŞARKÖY’DE LİMAN PARK VE KENT PARK DOLUP TAŞIYOR

reklam
ŞARKÖY’DE LİMAN PARK VE KENT PARK DOLUP TAŞIYOR
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2022 - 12:35

176 views
reklam -->

Şarköy Belediyesi tarafından, kentte ilkleri gerçekleştiren belediyecilik anlayışıyla kısa süre önce hizmete sunulan Liman Park ve Kent Park vatandaşların özellikle de çocukların gözdesi haline geldi. Parklar içerisinde bulunan çok amaçlı sahaları, crossfit, skate park alanları ve kafe hizmetleriyle kentin en uğrak noktası oldu.

CAZİBE MERKEZLERİNE YOĞUN İLGİ

Kent Park ve Liman Park’ta bulunan oyun alanlarına yoğun ilgi gösteren çocuklar güvenli ve konforlu şekilde eğlenmenin keyfini çıkarttı. Kentte daha önce bulunmayan Crossfit ve Skate Park alanları 7’den 70’e herkesin ziyaret edip, spor yaptığı yerler haline geldi. Birden fazla aktiviteye elverişli olan parklar içerisinde bulunan yürüyüş parkurlarıyla spor yapmak isteyen vatandaşlarımıza alternatif alanlar oluşturdu. Sporseverlerin yanı sıra çocuklarıyla vakit geçirmek isteyen ebeveynlerin de ilk tercihleri arasında bulunan parklar, içerisinde bulunan çocuk oyun grupları ve kafe hizmetleriyle tercih edildi.

PARKLAR BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kent genelinde yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Liman Park ve Kent Park’ı hizmete sunan Belediye Başkanı Alpay VAR’a teşekkürlerini ilettiler. Parkların oldukça kullanışlı olduğunu ifade eden vatandaşlar, gerçekleşen projelerin yaşantılarına değer kattığını, Şarköy’ün çok daha güzel bir kent haline geldiğini ifade ettiler.

VATANDAŞ ODAKLI BELEDİYECİLİK

Şarköy’ün daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmaların durmaksızın devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Alpay VAR, ‘’ Yapmış olduğumuz çalışmaların ve projelerin temelinde Şarköy’de yaşayan hemşehrilerimiz yer alıyor. Projelerle vatandaşlarımızın hayatına değer katmaya, onların yaşantısını daha da güzel hale getirmek için çalışıyoruz. Kısa süre önce hizmete sunduğumuz Liman Park ve Kent Park ile birlikte şehrimizde yeni cazibe merkezlerini oluşturduk. Hemşehrilerimizin ve özellikle de çocuklarımızın parklara olan ilgileri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Yaptığımız projelerin onlar tarafından beğenildiğini görmek bizleri yeni projelere imza atmak için ayrıca motive ediyor. Bizlerde kentimizi daha da ileri taşıyacak projelerle halkımız için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam