ŞARKÖY BELEDİYESİ ASFALT VE PARKE TAŞ ÇALIŞMASINDA REKOR KIRDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:33

ŞARKÖY BELEDİYESİ ASFALT VE PARKE TAŞ ÇALIŞMASINDA REKOR KIRDI

reklam
ŞARKÖY BELEDİYESİ ASFALT VE PARKE TAŞ ÇALIŞMASINDA REKOR KIRDI
Son Güncelleme :

17 Ekim 2022 - 18:08

169 views
reklam -->

Şarköy Belediyesi; çevreye duyarlı, şehir estetiğine önem veren anlayışla kentin her noktasında yol yapım ve bakım çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Kentte bulunan tüm mahalle, cadde ve sokaklarda asfaltlama, parke taş döşeme ve düzenleme çalışmalarının aralıksız şekilde süreceği kaydedildi. Kentin trafik akışı hızlandırılarak, konforlu ve güvenli ulaşım güzergâhları vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla bir bir hizmetesunulmaya devam ediyor. Ayrıca bu çalışmalar Şarköy tarihinde, 3 yıl içerisinde yapılmış olan en kapsamlı asfalt ve parke taş yol çalışmaları olma özelliğini taşıyor.

105.000 M²’lik ASFALT VE 235.000 M²’lik PARKE TAŞ ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Asfalt ve parke taş yol yapım çalışmaları Şarköy Belediyesi tarafından aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Şarköy’deyaşayan vatandaşların ulaşım kalitesini arttırmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yeni yollar yapılırken; deformeolan yolların da onarım çalışmaları gerçekleştirilerek vatandaşların kullanımına sunuluyor. Ayrıca eş zamanlı devam eden çalışmalar kapsamında kentin dört bir yanında yol yapım ve onarım faaliyetleri hız kesmeden devam ederken, Şarköy Belediyesi ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesinde detadilat ve yeni yol çalışmalarına hızlı bir şekilde başlandı. Bu kapsamda 8 Sokak’ta toplamda 11.000 m²’lik parke taş yol çalışması gerçekleştirildi. Şarköy tarihinde 3 yıl içerisinde toplamda 105.000 m²’lik asfalt ve 235.000 m²’lik parke taş çalışması gerçekleştirilerek bir ilke imza atıldı.Tamamlanan ve yenilenen yollarmodern görünümü ile hemşehrilerimizin kullanımına sunuldu. Yol düzenleme çalışmaları ihtiyaç duyulan tüm noktalarda görevli ekiplerce halen devam ettiriliyor.

BAŞKAN VAR, ‘’3 YIL GİBİ KISA BİR SÜREDE REKOR ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK’’

Kent genelinde yapılan çalışmaları bizzat yerindeinceleyen Belediye Başkanı Alpay VAR,‘’Pusulamız Şarköy Sevgisi’’ parolasıyla çıktığımız bu yoldaŞarköy’ümüzü güzelleştirmeye, değiştirmeye ve daha modern hala getirmeye devam ediyoruz. Şarköy’ümüzün üst yapısını güçlendirmek ve daha dirençli hale getirmek için ekiplerimiz sahada titizlikle çalışıyor. Hemşehrilerimizin yaşadıkları cadde ve sokaklarda mağdur olmamaları adına gerekli önlemleri alıyoruz. Şarköy’ün ihtiyaç duyulan her noktasında dokunuşlarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla birlikte kentimizde girilmedik cadde ve sokak bırakmayacağız. Sorumluluk alanımız içerisinde bulunan tüm yollar belirli bir program kapsamındave uzun yıllar hemşehrilerimize hizmet edecek şekilde yenilenerek kullanıma sunuluyor. Yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımız toz toprak yolları kullanmak yerine artık daha modern yolları kullanıyor. Şarköy’ümüzü daha modern hala getirmek ve vatandaşlarımıza daha kaliteli ulaşım ağı sunabilmek adına dur durak bilmeden çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.Şarköy tarihinde 3 yıl içerisinde toplamda 105.000 m²’lik asfalt ve 235.000 m²’lik parke taş çalışması gerçekleştirerek, rekor bir çalışmaya imza attık. Kentimiz gelişmeye ve değişmeye devam edecek. Şarköy’de yaşayan hemşehrilermiz her şeyin en iyisine layık. Bizde bunun bilinciyle çalışmalarımızı günbegün arttırarak devam ettireceğiz ‘’ dedi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam