SAHTE DEKONTLA İPHONE 13 PRO’YU CEBE İNDİRDİLER - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:39

SAHTE DEKONTLA İPHONE 13 PRO’YU CEBE İNDİRDİLER

reklam
SAHTE DEKONTLA İPHONE 13 PRO’YU CEBE İNDİRDİLER
Son Güncelleme :

20 Kasım 2022 - 19:53

319 views
reklam -->

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir internet sitesi aracılığı ile yurtdışından getirdiği İphone 13 Pro cep telefonunu satmak isteyen S.Z. dolandırıcıların kurbanı oldu.

Türkiye fiyatı yaklaşık 37 bin TL olan cihazı internet üzerinden 22 bin 750 TL’ye satmak isten S.Z. Kadir adında bir şahıs ile buluşarak fiyatta anlaştı. Anlaşmanın ardından iban bilgisini şahsa veren S.Z. Kadir adlı şahsın abisi tarafından ödemenin yapılmasını beklerken şahıs abisinden gelen ödemenin yapıldığına dair dekontu müştekiye gösterdi.

SABIRLA PARANIN HESABINA YATMASINI BEKLEDİ

Dekont fotoğrafını inceleyip paranın kısa bir süre içinde hesabına yatacağına inanan S.Z. telefonu teslim etti. Zaman geçmesine rağmen hesabına bir para girişi olmamasından şüphelenen S.Z. önce bankayı arayarak işlemlerini kontrol ettirdi.

Geçen zamana rağmen halen parası yatmayan mağdur telefonu sattığı şüphelileri arasa da aramalarına yanıt alamayınca dolandırıldığını anladı. Hemen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelen S.Z. Kadir adlı şahıs ve abisi olduğunu iddia eden F.M. hakkında şikayetçi olurken emniyet güçleri tarafından olayla ilgili çalışma başlatıldı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam