RECEP TAYYİP ERDOĞAN DA DEVA PARTİSİ’NE KATILDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:11

RECEP TAYYİP ERDOĞAN DA DEVA PARTİSİ’NE KATILDI

reklam
RECEP TAYYİP ERDOĞAN DA DEVA PARTİSİ’NE KATILDI
Son Güncelleme :

03 Şubat 2022 - 21:52

276 views
reklam -->

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı Gül Kantarcıoğlu önderliğinde üye çalışmalarında vites arttırırken partinin son üyesi Recep Tayyip Erdoğan oldu.

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen üye kabul töreninde DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi ve Deva Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Gül Kantarcıoğlu yeni üyelerin rozetlerini takdim etti.

EN YENİ ÜYE CUMHURBAŞKANI İLE AYNI İSİM VE SOY İSİME SAHİP

Deva Partisi’nin çiçeği burnunda üyeleri arasında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile isim benzerliğine sahip Tekirdağlı Recep Tayyip Erdoğan’ın da olması törende eğlenceli anlar yaşanmasına sebep olurken sosyal medyada da ilgi topladı.

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı Sosyal Medya hesaplarından yapılan açıklamada; “DEVA Partisi olarak her geçen gün damla damla büyüyor, damla damla yüreklere giriyoruz” Yeni üyelerimizden Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Aksoy ve Ömer Yıldız’a ve partimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.” ifadeleri yer aldı.

Ahmet Gürakar /TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam